мене секогаш ме факале огромни паники пред важни моменти во животот ... тогаш кога не треба,тогаш кога треба да бидам најсилна јас пропагам .. знам како ти е но не и давај големо значење,пробај да не се замараш ... првенствено мора да имаш верба дека ке успееш
Moras da prestanes da meris pritisok, ti ne si hronicno bolen pa da meris tolku cesto pritisok. I mn normalno deka ke ti bide malku pokacen pri stres, voznemirenost,vozbuda,strav,trema... Jas bev porano opsednata so temperatura taka i non stop merev i non stop mi bese 37 i se furav deka toa e nekoj simptom na nekoja si bolest, Se e psiha
Nekogas si velam dobro e sto ve imam vas tuka najpoveke se razbirame I svakame tesko od doma da ne svatat . Vo momentov mi naidoa ovie misli pa vi pisav, dobra nok
Uste 20dena idam na odmor. I nonstop pamet mi e tamu kao ke patuvam sho ke bide tamu. Mnogu mi e strav..i mnogu se nerviram zosto da mi se sluci mene vaka koa treba da uzivam.
Izvinete za latinicata ama pisuvam od mobilen .eve me pak posle 4 i pol godini tuka sum nekako pak nesum dobro ne mozam da spijam nekoja nemirnost vo stomak i zeludnik lele luge stvarno mnogu mi e tesko rekov taman otide pak se vrati i toa kako pak so nesonica pak valerijana tableti koga spijam abe lom sum i zal mie od mazmi,i nego mu e mnogu tesko zosto sum vakva misli deka nego sakam veke a ne znae deka jas poluduvam po nego ete ova prokleta anks ot kaj dojde se plasam mnogu stom doagam vo germanija pocnuvam so vakvi gluposti ne znam veke na kogo da se obratam mnogu mie tesko sreda patuvam za skopje i zamislete sto mi rece da nesum nasol nekoj drug offffffffffffff izgleda ke poludam eden den pomognete mi ve molam
Mi treba podrska i razgovor so nekoj koj bi sakal da pisuva so mene vo vrska so anks,kako se spravuva so nea sto pravi i slicno.Denes cel den ne mi e dobro se si mislam ke dobijam udar Ve molam koj e za razgovor LP
Nisto nema da se sluci, sto da se sluci? Vo najlos slucaj mozes da dobies panicen napad koj e totalno bezopasen. Pretpostavuvam deka gi imas napraeno site ispituvanja kako i site nie i priseti se samo deka si zdrav i prav i nema potreba od sekiraciil. Poraboti malku na psihata i ignoriraj go sekoj mozen simptom.
мора ти да го седнеш маж ти и да му објасниш се што како е ... ке те разбере веруј ... само раскажи му на долго и на широко
Da gi napraiv site analizi. Znam toa ali i pak mislite ne prestanuvat i kao strav mi e sto ke bide kako ke bide..dali da go meram pritisokot tamu..dali ke panicam duri od strav da ne me fati nesto poloso so srce ova ona. Sekakvi misli