Toa e loso kaj nas nema psikoterapist so kartoni...1000den ke davas a nisto od toa ne gi hiva za nisto..nema dobar psikolog tuka glupi se site ppveke od 200 den ne bi dal.
Фала ти,јас сега имам контрола со мојот психијатар,и ќе и кажам дека сакам да ја излечам анксиозноста на природна база.Се надевам дека тебе ти делува оваа терапија како што ти ја лекуваш,ти посакувам се најдобро
Што правите против таа збунетост и тапост? Дали можи во текот на еден ден да пијам витамин Ц 500 мг, витамин Б6 20 мг и магнезиум 350 мг. На колкаво временско растојание треба да се пијат?
jas go plakam na privatnio psihijatorot na 3 meseca po 500 denari pregled ne ni razgovara so mene samo mi vika podobro si ke mi ja namale dozat na lekovi mene mi treba covek koj ke ti napravi moabet i ke ti vlee motvacija a ne samo da ti prepise apcinja i da ti rece dojdi posle 3 meseca
http://www.refindyourway.com/ алоо пријатели дали некој може да ја препознае особава на линкот ?? глумица позната од скопје која патела од анкс,паники и овој доктор ја излечил за 5 дена ?? дајте помош малкуу .... или ако е некој запознат со начинов нека објасни дали има вистина во ова???
Луѓе, мене навечер ме тера на спиење. Не примам терапија. Излегувам навечер в чаршија и одма ми станува мака и ми се спие, ми паѓа притисокот. Шо ми е? Моиве дома се нервираат кога гледаат дека се враќам од чаршија за 1 саат и тоа што седам на клупи. Татко ми дополнително прај нервои оти самиот е паничар. И уште толку ме напнува. Иначе вечерва сама седев и јадев на клупа додека ја чекав другарка ми. Сакав да ве прашам дали е ОК да му кажам на тој што е со мене дека сакам да го фатам за рака оти така се осеќам подобро. Пример да имам дечко сакам да му кажам ама да не не е во ред. Да му објаснам како се чувствувам. Во гужви избегавате да одам да не ми падни притисокот ко за Пивофест. Сакам некој да ме разбери. Бај д веј, за мислите си најдов чаре. Затнувам уши и мислите ми се матат едни време и после ги снемува. Одма ми е подобро
Normalno deka navecer ke te tera za spienje ne ke te tera otporucek kako mene sto mi se spiese od depresijata po cel den,raduvajse deka navecer te tera da spies
Denes luge mnogu sum nervozna I depresivna kako da mu se ezi kozava pred da mi dojdi mececniot ciklus sekogas mi e l vaka ama sega sum mnogu nervozna I za nikade se ezam helppp
Jas imam veke nedela dve ne klasicna glavobolka nego tenzicna kako obra4 okolu glava od sto e pojma nemam
Mene denes mi e rodenden btw. Ama kako da ne mi e. Dojdena sum na odmor eve denes kako za inaet bolki imam nad obrazite tie koskite kaj sto se. Sabajle se napiv pola leksilium da me opusti ama neznam dali mi e taka od zeskoto i vo nosot osekam kako kapilari da mi pukaat...
Среќен Роденденот опушти се денес и уживај а тоа за коските над образите најверојатно ти се синусите затоа те боли така Поздрав
Луѓе дали имате нешто што ве тера одвнатре да правите непто иако не го сакате то мислијќи да не ви се случи нешто,секое искуство е добредојтено,фала однапред