Nemoze da te stega srceto. Toa koa ke stegne tolku e. Moze da te stega nekoj muskul na taa strana od loso sedenje, klima ako ti duvala u tebe i sl. Cim eho i ekg se vo red voopsto ne go stavaj na pamet srceto.
Така силно се изнервирав. Ауф. Одма се облеков и сама излегов. Едно пола саат сама шетав. Да, сама. И не ми е чудно повеќе зошто некој сам шета. Како излезе негативната енергија не сте свесни. Многу сум смирена сега.
Sto me ke mi kazete za asentra gi imate li pieno..Mi gi prepisaa vcera se misalm dali da pocnam da gi pijam ili? Koj ima iskustvo neka mi pise
Морав да го цитирам постов, зашто кога беше напишан не обрнав внимание на истово. Поради сосема други здравствени проблеми отидов на лекар денес, и ми беше направена био анализа (на целото тело). Освен проблем со желудникот, докторот ми кажа дека имам покачени вредности на жива во телото. Ме праша дали имам амалгамски пломби (имам две уште одамна, кои и по мое инсистирање, стоматологот не ми ги сменил), и доколку имам веднаш да ги извадам. Не сум истражувала подетално за конекција меѓу едното и другото, ама сепак доколку имате, добро би било да ги смените со нано-композит.
Да бевме светици сите сега во некоја црква ќе бевме закачени ко икони .. Зато уживајте , земајте терапија редовно , страмот е за живите
Да бевме светици сите сега во некоја црква ќе бевме закачени ко икони .. Зато уживајте , земајте терапија редовно , страмот е за живите
Да се јавам и јас... Не ми е лесно, сеуште имам непожелни депресивни и страшни мисли, додека дереализацијата е присутна одвреме - навреме. Но, подобра сум. Многу подобра од почетокот. Наскоро ќе почнам и со некои дополнителни активности, и мислам дека ќе бидам на добар пат за да ја победам анксиозноста. Иако, депресијата е нешто поприсутна кај мене деновиве, но среќа далеку е од она што беше пред шест месеци. Сеуште сум на по едно таблетче занфекса на ден, а до крајот на летото си поставив мисија и тоа да го прекинам, и да бидам без лекови. Па, ќе видиме што ќе биде од мојов план. Искрено, едвај чекам да дојде некогаш денот кога ќе пишам на темава дека повеќе немам опсесивни мисли. Кога нив ќе ги надминам, се` ќе биде полесно. Бидејќи со дереализацијата може да се носам, навикнав...
Па кога отидов на УРЛ,мислев дека е нешто од ушите,тоа беше пред 10 год.Докторот ме прати на снимање на вратната кичма и се виде дека имам спондилоза А и осеќам болки во вратот и грбот
Да, одамна,ама сакав да ти кажам дека тоа може да биде причина за вртоглавица или проблем со средното уво или пореметивање на центарот за равнотжа
Jas sum oste na odmor i eve se spremav taman izlegov rekov loso mi e i se vrativ nazad osekam kako vrtoglavici tezina vo glavata i kako nozete da mi se presekuvaat..
Cel den mi bese ok sega edna stresna misla deka treba da idam na psiholog odma osekam nemiren stomak zabrzano cukanje na srceto znaci ne e mozno od samo edna pogresna misla ovie reakcii,zaposle 20 min pocnuvam da se zevam do koga be ovoa glupo custvo.a cel den mi bese okkk.
Eve i jas istooo.. se spremav se okej i izlegov do pola pat i nazad isti simptomi ama sega pak se vrativ i si sedam vo kafic i mene mi pomina za 20 min toa