Isto postojano sum taka sega pa kako nekoj obracna lglava da imam i da mi tegni i kako da mi e steganata vilica ili kako da me zatega so trpki , me faka strav od udari , a bev na lekar pred nekoi den i mi dadija da zimam malko neuro vital so vitaminik za nervniot sistem da se izrelaksiram ama i novo lekarstvo ko primma strav mi e deka mozebi ke mi se sluci nes od nego
Дали мислите дека би можеле да помогнат оние calming down videos од јутуб? Јас слушав пред малце и подобра ми беше
Ме фатија паники и почнав да плачам и сестра ми ми се развика оти се преправам и измислувам глупости со главата. Што ќе речеле другите луѓе кога ќе ме видат? Ќе ме исмејувале.. Татко ми ми се развика и тој. А јас се загушувам и ми е чудно ко ќе излегувам. Не сакам да живеам!
Treba da pocna so ad no gledam zabraneto koristenje analgetici I antiacidi jas primam terapija za zeludnik I imam potreba od vreme na vreme od analgetik za vreme na ciklus glavobolka ako moze nekoj da mi kaze
Navikni se deka tie sto ne pominale niz ova, ili ne pominuvaat NE MOZAT DA TE SVATAT makar planina da pomestis. I mene ne me razbiraat ama se naviknav.Jbg zivot ..
Pij vitamini i limon za vreme na ciklus za glavobolka nemora apcinja, ako veke tolku sakas da pocnes so apcinja.
Ајде де. Тоа е само конфликт, не им бил денот. Уверена сум дека и татко ти и сестра ти многу те сакаат, и иако не можат да ја разберат твојата состојба во потполност, не им е сеедно што те гледаат таква. Освен тоа, ако фатат да те подржуваат, и да се сочувствуваат (сожалуваат) со тебе, ќе ти биде уште полошо, trust me. Освен тоа, ти, и сите ние овде, мора да сфатиме дека сите вакви несогласувања, кои не потресуваат и растажуваат се само дел од нашето духовно растење, созревање и еволуирање. Btw, редовно ги читам твоите постови, и искрено најмногу ми се допаѓаат од сите досегашни негативности кои ги читав на темава. Реално, да не си ти, ми се чини дека освен плачење и жалење на темава, не ќе има што друго да се прочита, оти сите се жалиме, многу. Но, твоите постови Girl, се зрак во мракот. Oстани храбра, на добар пат си да ја пресечеш анксиозноста од корен, иако не ти изгледа така!
A cekaj ti na ova temata sakas da piseme pozitivnosti ? Ne ne mozam da ve svatam, ako site pisuvame pozitivnosti nema ni da postoi temata. Na koj ne mu se dopaga ima razni temi na forumov. Mene nikoj od ovaa tema ne mi preci sto i da napise. Koga mi se cita citam, koga ne mi se cita si otvaram drugi temi. Ednas ovde se nasaliv i odma pocnaa kako sum mozela da se ZAFRKAVAM na vakva teska tema. Togas pozitivnost precese, sega negativnost .. Na koj do sto mu doslo. Nemozam jas da glumam kako demek nemam veke anks za na nekoj da mu bide fino koga ke me procita.
Aјде искуство споделете мене рацеве многу ми се здрвуваат и цело време ми трнат во некој момент може посилно или да поолабаи малку трнењето ама за цело време е присутно
Jas si ja vikam drugarka mi. Koga kje me fatat nekoi periodi kako denes na primer na ogledalo i vikam, Oooo dobar den, deneska kje se druzime a ?? Ako ako aj posedi si pa kje si odis. Mora i vo maka da se nasmeeme malku.
Дали ние анксиозните сме метеопати?Еве не пример сега почнува да врни и извесно време пред да почни осеќам омалаксаност слабост и слично дали се случува некоја промена во притисокот незнам
Имам пишано поназад кога е лошо времето како се чувствувам. Да ме прашсш незнам како се викам од паника. Ете деновиве најавија невреме и КАТАСТРОФА сум. Одма не ми се зборува со никој, нонстоп црни мисли ме мачат.Замислена сум цело време. Физички тука, пдихички којзнае дека. Нена у жрнски род другарка си ја правеш ? Хм, ме замисли сега. Јас у машки род другар ќе си го викам, шта че ми женско, нисам лезбејка. Љубоб ми е стално ме дружи.
Имам пишано поназад кога е лошо времето како се чувствувам. Да ме прашсш незнам како се викам од паника. Ете деновиве најавија невреме и КАТАСТРОФА сум. Одма не ми се зборува со никој, нонстоп црни мисли ме мачат.Замислена сум цело време. Физички тука, пдихички којзнае дека. Нена у жрнски род другарка си ја правеш ? Хм, ме замисли сега. Јас у машки род другар ќе си го викам, шта че ми женско, нисам лезбејка. Љубоб ми е стално ме дружи.