Јас сватив дека имам анкс пред неколку години тогаш кога се чуствував клаустрофобично во своето тело, некако ме плашеше и простор и се околу мене, прв симптом ми беше тоа а после ме стаса и депресијата, стегнатоста, повлеченост. Баш е неугодно, на ад сум подобра сум сега.
@Cka елицеата месец и нешто, но ја сменив после многу негативни ефекти со сероксатот. Овие се подобри (секако појаки), но и прекинувањето е потешко и треба повнимателно со нив.
Исто и мене ме интересира дали се така ефикасни како што ги рекламираат? https://herbalplus.mk/portfolio/second-brain/ овој е производот патем.
Онлајн психијатри постојат ли уопште?државното ми е крш доктори заникаде гледат да те измаат од канцеларија.. Или приватни психијатри добри ве молам преложете сакам да и поставам неколку прашања во однос на терапијата, не ми се оде државно ич со саати да чекам. Хелп
Вера Типко работи на Skype. Jas odev kaj nea i kaj Aleksandar od Evromedika, sproti klinika. Dvajcata se odlicni. Samo Vera e najskapa od site psihijatri, ali vredi, ako ne vi se problem parite, ona me proceni od prv razgovor i odma me pogodi so terapija, koja veke ne ni ja koristam, skroz me iskluci po 8 meseci
Не ми се проблем парите, колку е од прилика ако ти е незгодно вака јавно пиши во порака.. Не дека мојата терапија не е погодена со овие држвните ама многу се незаинтересирани..
Kaj Vera Tipko e prv tretman, kako procenka go vodi ona i e poskap, e 3600 mislam, a posle vtoriot e 2900 den. Aleksandar od Evromedika e standard 1500 po sesija. Sega ova se ceni od 2020 pocetokot, jas koga odev, najubavo moze da gi kontaktirate, ima nivni web strani, ako ne se snogjate, ke vi pisam i kontakti vo lp.
Zdravo Bi sakala edno prasanje do tie sto piele Elicea Piev elicea od 10 mg 11 meseci Minatiot mesec vo konsultacija so psihijatarot pocnav da ja namaluvam Sega pijam od 5 mg preku eden den, megutoa osekjam nemir, voznemirenost, potistenost Dali se normalni ovie simptomi ? Dijagnozata mi e anks- depresivnost
Mozno e, toa znaci deka rano vi e za 5mg. Mozebi vi treba poveke. Zsvisi od dinamikata na namaluvanje kako vi odela. Mozebi treba pobavno da gi namaluvate ili pak uste vii e rano za otkazuvanje od niv. Jas koga gi otkazuvav bukvalno nemav simptomi i postojano psihijatarot me prasuvase dali mi se vrakjaat del od simptomite, kaj mene fala bogu se izleze najnormalno i gi prekinav. Sepak konsultirajte se so vasiot psihijatar
Па што знам, пример на тироидната жлезда или нешто. Како всушност доаѓа до дебелеењето? Дали акните може да имаат врска или па заборавањето?
Здраво! Ве молсм за искуство. Дали кога ја зголемуваш дозата на Ад имавте нус појави како на почетокот и колку време траат?