Немам апетит. Тремор само првата недела, поспаност не, баш напротив. Ама секогаш различно делуваат, индивидуално. Се зависи и од дијагнозата.
цела ноќ не сим спиена,фактички од вчера утро од кога станав од спиење,цела ноќ тресење,како горење на кожата и итрово и тахикардија и сумјам дека е од елицеата,ужас
Пиј ги на сабајле,не навечер .Ако ги пиеш навечер ќе не можеш квалитетно да спиеш,оти како што приметуваш ја зголемуваат енергијата.И не се плаши ако имаш сликовити кошмари од нив,нормално е .Јас би те советувала и да не спиеш мнолгу облечена ,мнолгу ќе се потиш и ќе се нафрлуваш по лице и тело .Неподносливо е тоа потење.
сабајлето ги пиев вчера и веќе не ги појам,не сум спиена цела ноќ никако,ужасно се осеќам и сега неможам да заспијам сеуште,устата барут сува од нив и главоболка каква никогаш во живот не сум имала и се мислам да одам во акутна клиника брза помош,а што ќе ми прават незнам
Јас мнолгу мака видов првите недели кога ги пиев.Повраќав,глава ме болеше,се чешав,кошмари имав,мислев ќе умрам.А за сува уста нус појава нема лек.Јас би ти рекла да почекаш да помине лошоот период на адаптација.Не ги прекинуј на своја рака.
буквално како мене никако спиење ,ни по пола саат? се плашам да не ме стрефи вака,неспиена,лошо,ми се повраќа,чести столици и ко што сум ослабена ужас сум
Дали може да се напијам една-две чаши бело вино шприцер. Пред 8 часа пиев медилекс и респиридон од 1мг.??
дали при почеток на пиење на ад имавте вртоглавици,конфузија,неможност да се сконцетрирате,тремор и појачана анкс
Сигурно некој период после почетокот на користење ќе ги дадат тие несакани ефекти, во случај тие ефекти да се доста изразени обрати се кај лекарот кој ти ги има препишано.