Jas pijav Elicea od krka tie mi bea prvi apcinja za da se izlecam,od koga Bev na doktori mi rece doktorot ispijaj edno apce kaj 3-4h odrucekta i izlezi,znaci ova so go veli doktorot e da se izmesas so lujdze za da ne te fajcaat tie nesakani efekti, inace pijav prv pat od 10mg 2 godini Bev na niv I posledno piev od 20mg od so imav epten jaki simptomi I fizicki I psihicki.. imase efekt Po 2 nedeli od ko gi pocnav da gi pijam,znaci ti se vrajcaat nekoi custva so si gi imal Kako porano Kako Sega sto si anksiozen a nemozis da si gi dozvolis tie custva da gi imas,vo globala e dobar AD,ama nemojte da gi prekinite na svoja raka oti ce pominite mnogu loso od iskustvo vi kazuvam,ne da ve plasam ,poarno doktorot prvin da go prasas za toa...
Decki iskustva so asentra ve molam , prepisana mi e za anks i mala depresija prosledena od anksot , kolku vreme ja piete kako ste zadovolni , pozdrav za sitee
Tremor,derealizacija,vrtoglavici,glavobolki,zestina vo stomakot posle niz celo telo,panicni napadi pocesti itn..itn...
Jas ne sum na AD veke 2 godini sigurno, simptomi nekoi posebni koga postepeno gi namaluvav nemav. Seuste da recam samo poveke se voznemiruvam na stresni sostojbi i imam fizicki simptomi i koga se menuva vremeto, a inaku okey si funkcioniram
Jas piev dve nedeli 5mg, pa posle edna nedela 7.5 mg i posle prodolziv so 10mg i piev 8 meseci. Sekoj e razlicno
да да,три месеци али не нонстоп али имаше ноќи по цела ноќ никако не спиев од тоа,сега ми се случува ама со мн слаб интензитет четврти,пети месец од кога не ги пијам,а седатив пиеш ли додека ги откажуваш?