Diazepamot gledaj da go namaluvas koga ke se osetis podobro. Na postari godini mnogu se zalat na demencija sto go piele redovno. A i jas si go pijam do dusa po potreba
месец ипол го пијам редовно за спиење,а инаку познавам многу стару луѓе што го пиеја од млади години и живееја старост со побистар ум од мојов,да сум сега ок се ќе појам да живеам квалитетно,а за кога ќе остарам не ни размислувам душо искрено
Мене не, мене ми ја покачија Елицеата од 2.5 на 5, па на 10, па на 20. Од колку на колку ти ја покачија?
Е па можеби ти е нагло зголемувањето, пробај со 7.5 (една таблета од 5 цела, и уште пола од друга) можеби така ќе ти биде боље
@kalina J долго те читам овде и навистина мн се мачиш со симптомите,пиеш Ад а подобрување како да немаш. Овде секој ке ти рече дека се ти е од анксиозност,оди на психијатар и толку.Но, не е секогаш баш така. Дали имаш проверено целосна крвна слика(да не си анемична). Се имаш ли сликано на ртг да не патиш од вратна спондилоза(често ти се врти) Хормони дали си проверила,пролактин,кортизол,мелатонин,тироидна(ехо) Витамин Д да си провериш исто така. Невролог да те види повторно(знам си била ама обавезно второ мислење) и кардиолог. Прво мораш да исклучиш физички дека си здрава па после да пиеш Ад.Вака не си помагаш себе си.. И ад само по себе не помага доколку не работиш на себе си физички и ментално.Психолог си посетила ли?
Е така, ама се клукаш со Ад и живееш во затворен круг.И си правиш пекол од животот.Да си го земеш маж ти со тебе како подршка и по ред да си испиташ СЕ.
Знам и верувајте многу ми е тешко,едвај прежиувам значи извинете што и тука ве замарам сите ама нема каде да се испукам...
Не не замараш нас.И не се работи за нас.Мораш да си помогнеш самата на себе и да продолжиш колку толку со нормален тек на животот.