Инаку пиам елицеа од 10 два ипол месеци имам подобрување ама ептен малку во мене имам уште страв од несвестици и малку панични дали мислите дека треба да ја сменам? или уште ми е рано
Како вака си кажувате апчиња за пробување? Зошто некој не се подобрува може да се милион причини и секоја посебно треба да се разгледа, а лекови треба да препише лекар, не да се предлагаат на форум.
Секако дека целата ситуација ја следи стручно лице, тука прашувам затоа што не сум директно вклучена во тоа па да се мешам. Само сакав доколку некој имал слична ситуација да сподели, дали можеби влијаат некои други причини кај секого е индивидуално, а такви лекарства секако не би се дрзнала да пропорачам некој да ги пие на своја рака. Фала ви.
Здраво дали елицеата се хормонски лекови и дали од нив може да се добие рак ако се пијат подолго време
Дали некому му била намалена дозата на антидепресивите многу рано па му се вратиле депресија и анксиозност? Мене ми се случи ова и сега повторно по старо страдам од панични напади и тешко ми е да се опуштам надвор од дома. Во школо не се појавувам бидејќи едноставно не можам да издржам а со тоа и успехот ми е намален. Имал некој слично искуство и како да се справам до ова? На психијатар кога и да отидам ќе се пожалам и воопшто не помага. Навистина смачено ми е.
Mene mi go poremetija ciklusot dva meseca Eliceata, mi doagjase po dva pati vo mesec krvarev. Ama prolaktinot ne mi bil poremeten, bas togas gi proveriv site hormoni, ali tocno e deka ima vlijanie vrz ciklusot, barem kaj mene da. Sekoj e individualen slucaj