инсталирав апликација,сакам да почнам повторно со психотерапевт и психолог работа,но никако неможам да закажам сеанса,едноставно не работи апликацијата,дали ја има некој од странство како мене користено?јас никако ништо неможам да закажам за саат итн
зошто неможам никако да работам со апликацијата ,дали немам пристап зашто сум во странство?ти благодарам
И Јас воопшто не можам да ја симнам, изгледа има некој проблем. Иако сум од Македонија, мислам дека локацијата не влијае.
Мислам дека открив што е проблемот, кај мене беше дека немам Google support Huawei телефон имам, ја преинсталирав на телефон со google поддршка и функционира.
Здраво Сакам да ве прашам за апликацијава. Како ве исконтактира психологот за да ппчнете разговор. На еден другар му закажав за денес во 8 часот, психологот ни и потврди.Но не знам како треба да се вклучи ќе стигнели некоја порака за да оставиш број или како??
Аудио е еазговорот, но никаде не оставив број при пополнување, а ни Аудио е разговорот. Но при пополнување на апликацијата број никаде не оставив. Еве ова му стои кога ќе отвори
На апликацијата се одвива разговорот и се до моментоот на закажаното немаш можност да ѕвониш исто и ако изминал терминот.
Здраво дечки, сакав да прашам дали и што е видливо за психолозите како лични податоци (име презиме) кога имаме профил и се логираме со мејл?
Денес имав видео разговор на апликацијава. Гледам поефтино е аудио. Како оди ? Како телефонски повик или си праќаме гласовни пораки ? Бидејќи гледам поефтина опција е аудио.
Да, цените се за една сесија, но искрено не знам колку време трае. И мене ме интересира времетраењето, па ако може некој што има искуство нека пише.