арапско погодување на судбината баш интересно еве и ја да си прашам на три оддеднаш 4. - 953 13. - 119 20. - 573
арапско погодување на судбината Имам уште две прашања прашање 6 броеви 1, 3 и 5 прашање 20 броеви 1, 7 и 9
арапско погодување на судбината Бонд, Џејмс Бонд Какви педофили има на форумов, одма за децата ми се фати
2.дали ќе бидам среќна во бракот? 1,3,9 5.дали мисли на мене? 3,7,1 ајде втора среќа 13.каков Ќе ми биде сопругот? 5,1,9
Прашање број 4, броеви 1,3,1 А зошто на пример не но напишеш овде што значи секој број што се добива па да не чекаме на тебе а?
eleni27 нема со своја вина simply elegant 1. подалеку ова не е искрена љубов 2. гори од желба 3. твоите желби нека причекаат малку. blondy92 1. верен е кога сте заедно 2. половина живот со тебе во постела болен 3. кратко време бонбона92 1.шири раце трча кон тебе 2. каде си тука си нема патување mal.ecka 1.не 2. искрено те сака 3. се крие расипница 4. да но со друштво 5. две lapus 1 малку постар но со младо срце 2. туѓа земја голема мака sadangel ќе причекаат твоите желби meandyou 1. ти сакаш но не ти се возвраќа со иста мера 2. Да зар уште прашуваш 3. каде си тука си нема патување. lady17 во странство те чека среќа warriorAngel 1. зависи од домашниот пријател 2. има подобра работа во моментов 3. постар со младо срце girl9 1. со добрина и карактер 2. ни трага ни глас од украдените работии 3. биди претпазлива лошо ти се пишува денес. поздрав до сите и се извинувам што чекавте милички ...
Играва ја имам сретнато на еден хрватски сајт уште порано. Требало уште во првиот пост толкувањата да ги напишеш во спојлер па откако некој ќе избере прашање и број самиот да ѕирне, не можеш ти да одговараш на секој пост.
А можеш да седиш секој ден 24 часа на форумот и да чекаш некој да напише за да му одговориш наместо тие тебе да те чекаат или подобро е толкувањата да може секој сам да си ги прочита? Како што беше и на сајтот каде јас ја сретнав играва за прв пат.
абе ти таму каде што си ја сретнала мене не ме интересира јас ја направив вака. а ти си можела да ја направиш како сакаш затоа не се мешај. ако имаш нешто прашај ако не ајт .....
Не е форумот лично твој за да кажуваш кој како и каде ќе коментира. Коментирам затоа што темава си ја поставила ептен детски и бесмислено . Сега си имаш занимација и си тепаш досада два дена, некој друг ден кога ќе те нема на форумов што? Темава под клуч ќе треба да оди без тебе? Така ќе беше само игра која ќе останеше, а немаше да се направи каша попара со 40 страни. Ајт