Абе дај соземи се, што зборуваш? Ти навистина имаш 21 година? Ако не прифаќаш критика, и тоа конструктивна што да ти се каже повеќе. Убаво ти реков дека толкувањата требало во спојлер да ги поставиш во почетниот пост, како на секој нормален сајт каде што постои играва, толкувањата ги поставуваат подолу, ама на кого му велам воопшто. Нема јас што да создавам нова тема, не ме интересира, туку ти кога веќе си решила да ја поставуваш, тоа да си го направела како што треба. Ајде пријатно, со детинести луѓе не можам да се расправам.
прифаќам критика ама ти многу нападно се постави а јас такви луѓе не поднесувам. а има причина зошто не ги ставив во спојлер. ок? pinkgirl123 подалеку не е искрена
Оди препрочитај кој прв нападно се постави со зборови како ајт и не мешај се. А причината ја претпоставив веќе, тепање досада. Или евентуално збирање лајкови, бидејќи колку што прочитав, нели во друга категорија ти била поставена прво, после ти ја преместиле овде. Ама сепак мислам дека е првото И не знам зошто продолжуваш да ме цитираш, веќе реков дека со детинести луѓе не можам да се објаснувам.
хахахахаххахахахааххахахха[/quote] Форум не е за мали деца ајт, оди и отвори некоја нова глупаво поставена тема хахахахахаха
Форум не е за мали деца ајт, оди и отвори некоја нова глупаво поставена тема хахахахахаха [/quote] извини бабо
Уште и неука да не си? Има разлика помеѓу дете и детинеста ама ај Најдов и јас со кое тролче да се расправам
[/quote] изгледа брзо забораваш што зборуваш.. извини мила ама ама 8 не може други броеви ако сакаш. може 1 3 5 7 9 ок?[/quote]
изгледа брзо забораваш што зборуваш.. /quote] А ти не знаеш ни што зборуваш, не знаеш ни теми да отвараш како што треба затоа пријатно по не знам ти кој пат