Mermaid90 Нема но приликите ќе се променат lady17 Твоите желби нека причекаат малку PinkGir123 Да, но што му вреди тоа sadangel 1.Зависи од домашниот пријател 2.Доколку желбите ти се поскромни би било како што бараш, но многу бараш а малку даваш 3.Малку постара личност но не грижи се срцето и е младо stefyle Да, но Туѓа земја тага преголема. поздрав до сите
прашање 8. дали ке ми се исполни желбата ? броеви 3.3.5 иначе ке ни кажеш каде може да го видиме ова или ..хехе ако не етајна
antonina нема со своја вина sofijacasas ако желбите ти се малку поскромни би било како што сакаш, но многу бараш а малку даваш а ина4е не е тајна нема зошто да кријам можеш да видиш ако ја имаш книгата Голем вечен календар скопје,2008 (издание). поздрав мила
не значи дека нема не се разочарувај . ќе се исполни ама за некое време не сега вака пишува "Во светот братко нема љубов"
a dali ke mi prakase kiscinja ako znaese deka sum musko ili ke go dobiev samo ova so vika tvojot arapski gatalec i da ne bidam off ae 17 1.5.9