арапско погодување на судбината за 3 исти знам, ама јас си мислев мора редоследно.....ааа епа ај истиве прашања, ќе си ги пишпам со нови бројки. Зошто јас сабајле ги пишував така редоследно мислејќи дека мора така.
арапско погодување на судбината за 3 исти знаев, ама јас си мислев мора редоследно,зошто сакав други бројки,ама си велам море редоследно да не треба.....ама чим не мора епа ај истиве прашања, со нови бројки прашање 3 бр.777 прашање 4 бр.393 прашање 12 бр.975 прашање 13 бр.595 прашање 14 бр.333 прањање 16 бр.111
арапско погодување на судбината хаха ајде да пробаме со нови 1.има љубов 2.имаш ретко искрен и чесен партнер 3.нема ни да дојде до неа ќе се расипе 4.малку постара личност но не грижи се срцето и е младо 5.две 6.многубројни се тешко
арапско погодување на судбината ти благодарам ,и морам да ти кажам дека најверојатно тоа што ми кажа е точно , бидејки во еден месец ти си втора која ми го кажува истото за ова прашање, пред некое време бев кај жена која гледа ,(гатачка) и таа истото го вика