го обожавам бакнежот во чело и кога го бакнувам, ама и кога ме бакнува многу е убаво чуството, а исто така го сакам бакнежот на очните капаци
велат бакнеж во чело значи верност.... но поубаво чуство да те бакне во чело мислам нема толку заштитено сакано и сигурно се чуствувам што просто никогаш нема да го заборавам ни првиот таков бакнеж
Го обожавам овој бакнеж. И гледам дека не сум единствената која се чувствува заштитено и сакано при овој бакнеж.
Хм.. Ја и он сме во отворена врска, "friends with benefits", но тоа го прави толку често! Секогаш кога сме заедно ме бакнува во чело...Ахх колку е само убаво тоа чувство, а во мојов случај, помалку и болно, некогаш дури и солзи ми доаѓаат кога ќе ме бакне во чело или на коса.. I'm falling in love..
Бакнеж во челото е толку слатко ... незаменливо. Мене искрено ми симболизира најчиста и најневина љубов.
ете со истите зборови би го опишала тоа чувство најубавото чувство што не може да се опише со зборови, само ако го почувствуваш- ќе сфатиш колку значи
Мислам дека бакнежот во чело значи почит некој кој те почитува многу.. и едноставно важна си му ,а не само за во уста да те бакнуваа .. имам видено многу парови во кој дечкото ја бакнува девојката по коса (на главата хаха) за чело и едноставно толку изгледа убавооо..изобилува со чувства на грижа и љубов кон девојката Ахх
Бакнежот во чело е израз на почит, но од блиски луге, постари луге.....бидејки бакнежот во образ и слично би се протолкувал како недолично однесување. Затоа и ние кога ќе сретнеме на пр. дете со чии родители не сме толку блиски не го бакнуваме во образ туку во челото или главчето или рачето. Додека односот со партнерот е малку поинаков и неможе да се толкува исто. Дури според мене има спротивно значење дека не сте толку блиски па затоа избегнува да ве бакне во уста. Но нели, секој си го толкува на начин како него му одговара несеакајки да се задлабочи во проблемот.
Обавезно кога си легаме мора да ме бакне во чело и кога ке ме испрати дома пред да си одам ме бакнува..
Преубаво се осеќам кога дечко ми ќе ме бакне во чело, а во последно време почна се почесто. Се чувствувам сакано и заштитено. Многу поинакво значење има бакнежот во чело од тој во уста, секако дека ми годи.