Nesto najubavooo ) stvarno neopislivoo ) enostavno se topam .. se custvuvam mnoguu najmnoguu sakanoo najsakano na cel svett
БАКНЕЖ ВО ЧЕЛО... Тоа ме прави да се чуствувам сигурно и безбедно коа сум со него.Знам дека некој е покрај мене во тешки моменти и имам на кого да се ослонам.Тоа со друѓи зборови ми кажува се ке биде во ред .
Се чувствувам убаво , сигурно, заштитетно , сакано а инаку на нас обичај ни е на секое испраќајње 2 бакнежи во образ , 1 во уста и 1 во чело
бакнеж во чело + гушкање не се потребни зборови само ова за да ме направи најсреќната девојка на светот
Ne znam shto cuvstvuvam tochno. samo lebdam togash ke me gusne i ke me bakne vo chelo i veke me nema.. ja cuvstvuvam negovata ljubov..nekako se cuvstvuvam sigurno i pobliska do nego <3
Јас него го бакнувам во челоо...Ептен сладок ми е ..Како бебенце .. А јас би сакала многу одвреме на време да почувствувам таков бакнеш, мислам дека ке се чувствувам како принцеза....Инаку него до сега не му текнало да ме бакне на чело ...Освен еднашка мислам јас кога му реков ... А би сакала да биде почесто многу ми е романтично и слаткооо ..
Го бацив еднаш и ми вели не умрев што ме бацуваш на чело и јас така останав .никогаш повеќе не го бакнав на чело па и брзо раскинавме .