ме потсека на родителска грижа и затштитнички делува не сакам кога некој ме бакнува во чело, дури ни мајка ми ни татко ми, подобро е да ме гушнат и да ми кажат дека се ке биде ок
mnogu mi se dopaga toj baknez od decko mi.mi budi sigurnost i uteha.kamo sega da go dobiev toj baknez koj tolku mi treba... Ama nema. [mod-kirilica:331v85qs][/mod-kirilica:331v85qs]
Нема поубавоо...ммм ...кога ќе ме бакнее дечко ми како на 7мо небо се чувствувам исполнета и полна со љубов и сигурност
Го доживувам заштитнички Многу ми значи ваквиот бакнеж премногу и изгледа затоа и толку ретко го добивам
Заштитнички, стабилно и прави да се чувствувам сигурно, ми дава до знаење дека сум повеќе од пролазна.
Мислам дека тоа е доказ на почит кон тебе, мене дечко ми постојано ме бакнува во чело особено во кафичи каде што не сакам многу да се ......шлакаме.....
ммм едно од најубавите нешта.. некако се чуствувам како да се грижи за мене, како да ме заштитува.. и од друга страна ми е толку романтично
Бакнеж во чело ме асоцира и прави да чувствувам дека сака да биде со мене засекогаш и дека искрено ме сака - како што и јас го сакам него и како што и јас сакам да останам засекогаш со него. Ах љубов...
Ух мислам дека се топам на тоа. Малото го примети и често знаеше да го направи тоа. По моќен бакнеж нема. Ќерка ми кога ќе ја бакнам таму секогаш рипа и ме гушка најомилен и е и на нејзе, и секогаш ми вели само ти ме бакнуваш таму.
Мајка ми секогаѓ ми велела тие што најпоке се сакаат и значат се бакнуваат во чело, тие се нераскинливи врски, бакнеж во чело сум добила единствено од мајка ми и од дечко ми..Чуство на сигурност безгрижност....
Преубаво се чувствувам кога ќе ме бакне во чело. Дефинитивно тоа е нешто посебно, ме прави да се чувствувам сакана, сигурна и заштитена.