Прв пат во чело ме бакна мојот прв дечко, али тогаш бев само 6 одделение, па само и на тој бакнеж останавме. Беше толку искрен и невин и толку толку посебен и мислам дека ќе го паметам цел живот. Се почувствував толку заштитена и толку негова, и не ни знам кој збор да го употребам.
Да ме бакне во чело па да ми ги лапне бубулиците. Шала на страна,искрен бакнеж, без лигавења, со многу нежност.
Ахххххххххххх НАЈУБАВО чуство,мојот дечко ме бакнува особено кога лежиме така гушнати и он така нежно ќе ме бакне јас тотално се топам... преубаво е чуството ...
Мал гест кој многу кажува за чувствата на личноста која го дава.Чувство на љубов, почит, заштита... го добивам од тројца важни мажи во мојот живот. Од сопругот , татко ми , и брат ми. Истите секој на свој начин и со свои зборови често знаат да ми го подарат.
Toa e najubaviot i najiskreniot baknez, baknezot na kopnezot, Koga TOJ te baknuva na cheloto, cuvstvuvas deka kopnee po tebe, deka te pocituva, deka te saka, i deka sekogas koga ke ti simnuva zvezdi... SETO TOA E VISTINA!!!! [mod-kirilica:24qm50f7][/mod-kirilica:24qm50f7]
мојот порано си имаше навика после сек*от да ме бакне нежно на чело...и сега го прави толку ама не толку често како порано...иако најубаво ми е кога ке ме бакне таму чуствувам заштита искреност нежност...се!
А бе ич не сум романтична душа ама бакнежот во чело ме топи. И сега кога спомнувам се топам а не пак кога ке ме бакне. И најнајнај момент ми е наутро кога сонлив ке ме бакне така и ќе продолжи да дреме а еднашка така сум се открила спиејќи и осетив кога ме покри и ме бакна . А бе во сонот се стопив Мислам дека нема женско суштество кое не паѓа на таков бакнеж а кој знае можеби и машките сакаат да ги бакнеме ние така не знам
Јас воопшто не сакам бакнеж во чело . Се осеќам ко татко ми да ме бацил, ко што знам другари да сме си станале со дечкото па сме стасале до каде... бакнеж у чело влепен.. Дон Корлеоне ме бацува пред да ми рече „ју ар финиш’д“! Уште да ме потапка по глава, да ми ја помази косата и готово, се откажувам од него и од себе Најс доги, сеј бу-бу! Ама, тоа е како јас се осеќам де.. и сепак сум романтична душа, ама бакнежот во чело ми значел финито за нешто, како емоции, страст, онаа животинска страст, која сме ја имале во врската со тој некој си ок не е за смеење, ама па не е и за плачење работава едит: аха! гледам сум марсовец во размислувањава не ми е прв пат не!
Жапче ич не си марсовец, а и да си во случајов не си сама . И јас не го обожавам баш бакнежот во чело. Од толку места за бакнување со дечко баш на челото ли? Мене тоа некако ми е знак за другарска љубов или пак бакнеж ради реда, не е во уста ама еве те бакнав во чело колку да се каже дека е бакнеж. А што ќе ми е дечко што ме гледа другарски, наместо со страст да ми ги побара усните . И мене овој бакнеж ме потсетува на бакнеж од татко. Не мора дечкото да ме баци во чело за да се осеќам заштитена, може наместо тоа да ме гушне најсилно на цел свет и да потонам во неговите прегратки......ај се занесов сега....доста е
Се чувствувам како мало детенце ко ќе го бакнат за добра ноќ. Многу сакам бакнеж в чело се чувствувам посакувана,почитувана,сакана...
Зашто другарски ? Мене другар ми не ме бакнува во чело. Се чувстувам заштитено, сакано. Целата врска не се сведува само страсти.. Постојат моменти кога сакам да е само тука за мене, да ме сослуша, да ме гушне.
Го обожавам овој бакнеж ... Кога ке ме бакне во чело ... незнам ама ептен убаво ми е... Се чувствувам сигурна,сакана,заштитена и никој не ми може ништо... Мислам дека во тој момент него сум му СЕ!!! Едноставно ме асоцира на љубов!!! Мислам дека ако го нема тој бакнеж нема искрена љубов... но секој различно не сакам некој да ме сфати погрешно ... баш прочитав од некои феминки дека баш и не го преферираат тој бакнеж ... како и да е... убаво е чувството кога дечко ти ке те бакне во чело!!! А бакнеж на дланката? Како го интерпретирате тој бакнеж? Малку офф тема ама баш би сакала да знам