Кога ќе ме бакне во чело се чуствувам мн заштитено и сакано...Го обожавам овој бакнеж...Прекрасно е чуството кога знаеш дека на некој нешто му значиш....Кога ќе ме бакне се топаМММ...
Ме асоцира на заштита, топлина и не го доживувам ни најмалку еротски т.е сексуално. Дедо ме бакнуваше така, тато, сега и тој, па што ако. Не е бунам, се осеќам заштитено.
Засекогаш мој/а ?? Аман бе, од кога значи тоа ? Мене пред 10 дена една личност од нашата естрада ме бацна в чело и сега сум засекогаш негова НОТ !!
кога ќе ме бакне во чело.. хмм, тогаш сум најсреќна. се чувствувам заштитена и незнам зошто ама преееееееемногу се радувам кога го добивам бакнжов
Аууу, сега кога размислив, мислам дека секој пат кога го гледам го добивам овој бакнеж, ај во едно добри 80% ако не И да, многу е убаво чувството, отсекогаш сум сакала дечко ми така да ме бакнува . Се чувствувам најбезбедно на свет, топло, згрижено, сакано, заштитено .... Прекрасно!
Убав ми е тој бакнеж во чело, ама го имам искусено само од баба. Несватливо ми е момче со кое сум во врска да ме бакне во чело.
Мојов ми дотичен Петко стално ме љуби во чело. Не за друго, туку кога ќе застанам пред него без штикли само малку треба да ја наведне главата и директ у чело ме љуби. Убав е, бакнеж ко бакнеж, "дефиниција" за емоции, побитен е "испраќачот" отколку местото. Прави да се почувствувам сакана и заштитена, и почитувана. Иако во последно време многу поемотивен и потопол ми бакнежот во коса. Ммммм
незнам зашто ама прекрсно чувство се буди во мене коа ќе ме бакне во чело..и притоа дека сум пониска од него ќе ми рече малечко мое..и некако така заштитнички се поставува. и јас коа ќе го бакнам во чело го гушкам и он таков цел си смирува душа.. романтики.
Сум слушнала дека бакнеж во чело значи верност... Паа, кога тој ќе ме бакне во чело чуствувам дека ме сака, ме почитува, дека ми е верен.....
Убаво е чувството кога тој ќе ме бакне во чело, едноставно со тоа знам дека ме почитува, дека ме сака и дека ми е верен
го сакам тој фамозен бакнеж во чело и најмногу сакам кога го добивам од дечкоми.многуу ми е убаво кога ќе го добијам.кога ќе ме изненади дечкоми се чуствувам исполнето.ај ама сум себична само да сакам мала шала он повеќе го добива тоа.ја многу сакам кога ќе го бацам на чело