Она баш бакнување во средина на чело,многу родителски ми делува. Некако скроз без хемија ми е. Не сакам да ме бакнува дечко ми така. А, оние мали бакнежи од страна на челото додека ме гушка па нема како истовремено силно да ме гушне и да ме баци ми се многу слатки.
Обожавам бакнеж во чело додека одевме со мажот ми стално кога ке ме испратеше последниот бакнеж завршуваше таму,еднашка му имав кажано дека го обожавам бакнежот таму и од тој ден се до ден денес бакнежот му остана неизбежен навика секојдневен ритуал.
Мене ми е премногу слатко кога ме бакнува на 4ело и дури ми иди да запла4ам преполно емоции надојдуваат.. И да не забележи му велам дека бакнува на погрешно место и го засмејувам..
Последен пат го добив од него кога бев болна, а тој се грижеше за мене. Прави да се чувствувам заштитена, особено во такви моменти кога сум толку немоќна.
А ви се има случено коага сака да ве бакне на чело да ве фати за ушинјата Знаете како во снежана и седумте џуџиња се сеќавате на кое џуџе му правеше така снежана мене често ме зеза така едно дете ако не сме во врска ( ама си го имаме меракот.. осетно е )
Во челото и на очните капаци незнам ама кога ќе ме бакне на тие места се чуствувам дека сум сигурна и сакана
Едноставно ги обожавам бакнежите на чело...Во тој момент се чувствувам толку сигурно,заштитено и сакано
Ние само еднаш се видовме,и тој толку ми обрнуваше внимание постојано сакаше да му лежам на рано, да ме фати за раце, да ме бакне во чело на нос ме праша дали сакам да му бидам девојка јас незнаев како да му одговорам бидејки јас имам 15 години а тој 19, па што мислите треба ли да продолжам со него или не ? поздрав
Бакнеж во чело за мене претставува сигурност, дека ме чува во него. Бакнеж во носето - слатко и мило. Бакнеж на окцето - љубов. Држење за рака - желба и сигурност дека сум негова.