Се ми се чине дека има ваква тема. Ама, нема веза. Он Ако нешто највеќе ме пале е бакнежи на вратот. А, он така добро го праве тоа, што... уф. Обожавам ги. Обожавам. Се ежам целата од нив.
Не е толку важно како јас го доживувам, колку што се важни „последиците“ што ќе ги претрпи девојката која ме бакнува во врат. Се губам, тотално...
Најдобро можам само вака да го опишам тоа чуство-Го осеќам ...меѓу нозете Аух колку се палам на тоа !!!
хахх Ми се свиѓаат таквите бакнежи...само проблем ми е што мразам некој да ме допира околу вратот и искрено и ме скокотка
Хмм .. па како да ви кажам Бакнеж на врат, ме ежи целосно,од глава до петици..ме предизвикува на нешто безобразно но знам да се контролираам $ Го обожавам овој бакнеж
Уф го обожавам! Се ежам целата, а дечко ми колку добро ме бацува! Но тоа го користи само кога сме дома или на некое место каде што сме тој и јас за после да продолжи се подоле!
Ох, се палам на таквите бакнежи. Дечко ми секогаш знае да ми даде некој таков преубав бакнеж на вратот
Многу убав бакнеж е, штета што без да приметам заклучив дека многу од дамна не сме го практикувале, ке почнеме пак
Тој бакнеж е некако за нас „постарите“ кои знаеме што е вистинска романтика, бидејки денешнаа младина става толку хемикалии на лице, и евтини парфеми па не е исклучено да треба партнерот по тој бакнеж да го носат на токсикологија за детоксикација. Порано тој бакнеж често се практикуваше и ние девојките неретко имавме таканаречени „шливки“ кои срамежлио ги прикривавме со ролки.