Mislam deka e vo red megutoa samo ako se kratki i normalni baknuvanjata,se sto e vo granicata na normalata e ok,ona drugoto definitivno ne go odobruvam
Ич не сакам покажување на affections јавно (не ми текнува како се вика на македонски зборот ) ,под тоа подразбирам и гушкање, држење за рака и бакнување. Сега еден краток бакнеж уз одење ми е ок, ама да земе да ме жваља типот на сред прометно место, луѓе кај што поминуваат, нема шанси. Е сега вечер, да седнеме на некоја позатскриена клупа кај што не минуваат многу луѓе, може, сега мора и негде да се бакнеме ако не сме дома, нели.
не можам да поднесам бацвање на јавни места. познавам еден таков. со девојка му се шлапат ли се шлапат, кај ќе стигнат. в кафич, пред луѓе итн. ко ги видов последно пред 5 дена за малце ќе почнеа да се е*ат. мислам, почна батето за нозе да ја фаќа и за уста да ја шлапа. оваја не ни мрдна. абе без усул... искрено за мене шлапањето на јавни места е бесчуствително, без контрола, едноставно НЕ!!!
не сметам дека е океј лигавење по автобуски постојки и ред други јавни места баш поради тоа што секој пар треба да го ''сокрие својот интимен начин на комуникација'' поради тоа што на јавните места секогаш има толпа народ и не изгледа океј во ниеден поглед