Бакнување на јавни места!

Дискусија во 'Врски' започната од Strumka22, 28 октомври 2013.

1. kara1

kara1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2013
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    101
    Mislam deka e vo red megutoa samo ako se kratki i normalni baknuvanjata,se sto e vo granicata na normalata e ok,ona drugoto definitivno ne go odobruvam

2. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.736
    Допаѓања:
    6.729
    Ич не сакам покажување на affections јавно (не ми текнува како се вика на македонски зборот (facepalm)) ,под тоа подразбирам и гушкање, држење за рака и бакнување. Сега еден краток бакнеж уз одење ми е ок, ама да земе да ме жваља типот на сред прометно место, луѓе кај што поминуваат, нема шанси. Е сега вечер, да седнеме на некоја позатскриена клупа кај што не минуваат многу луѓе, може, сега мора и негде да се бакнеме ако не сме дома, нели. :D

3. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.188
    Допаѓања:
    3.306
    не можам да поднесам бацвање на јавни места. познавам еден таков. со девојка му се шлапат ли се шлапат, кај ќе стигнат. в кафич, пред луѓе итн. ко ги видов последно пред 5 дена за малце ќе почнеа да се е*ат. мислам, почна батето за нозе да ја фаќа и за уста да ја шлапа. оваја не ни мрдна. абе без усул...(facepalm) искрено за мене шлапањето на јавни места е бесчуствително, без контрола, едноставно НЕ!!!

На Згодно Момче и Glasna им се допаѓа ова.
  4. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.856
    Допаѓања:
    173.352
    Краток бакнеж е ОК..
    Ама војна со јазици ,,ноуп:shake:

На sj *O*, Згодно Момче и Rebecca_R им се допаѓа ова.
  5. curlyhairgirl*

curlyhairgirl* Нов член

Се зачлени на:
    25 декември 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    не сметам дека е океј лигавење по автобуски постојки и ред други јавни места баш поради тоа што секој пар треба да го ''сокрие својот интимен начин на комуникација'' поради тоа што на јавните места секогаш има толпа народ и не изгледа океј во ниеден поглед