Ви сте жени одлепиле ма тотално ..... Туку отворени? фластер да си носиш со тебе следен пат....речи му чекај, пауза...мижи.....една трака така наоколу и продужи језиво е бе отворени не зезај.....дај препушти се на момент, препушти се на страст, препушти се на емоции и уживај - зашто со скопско се е можно (дури и прасето може да избега)
Темава ме потсети на бакнежите со мојот прв дечко Некаде имав прочитано дека ако те бакнува со затворени очи искрено те сака Јас уживам да се бакнувам со затворени очи, тоа инстиктивно го правам, ама тој тогаш ко за инат се отворени му беа, па дури и ме нервираше. Дури после 5-6 состаноци почна да ги затвора Којзнае може тоа со сакањето е вистина
Дефинитивно со отворени ...сакам да видам се... сакам да го осетам и со погледддд!!1 Зошто го сакам најмногу и сакам да не пропуштам ништо!!
Со затворено фала богу. Некогаш на пола бакнеж ги отворам, ама на кратко, само за да го начекам кога тој ги отвара очите тогаш му е најзаљубен погледот
со затворени очи. единствено ги отварам коа ми е стварно многу досадно со тој некој.. па си шарам со погледот у околина хахахахаха
со затворени очи...најубавите работи ги правиме со затворени очи па зошто бакнувањето да не е дел од тоа ?
Дефинитивно со затворени. Ја ке се изгазам од смеење ако видам дека и тој е со отворени. Поштено ќе се изнасмеам. И ќе кажам бу!!!!! Не знам но некако повеќе уживам кога ми се затворени, ај сеа ќе се бакнуваме и ќе разгледуваме што има наоколу.