Со затвооооооооорени, иако настапува чуден момент кога ќе ги отворам јас очите а тој ме ѕирка или ме гледа Едно време и јас така правев па тој ме фаќаше како гледам ама филингот е со затворени, така се бакнуваме, чувството на љубов, страст, соединување, романса
Јас сакам да ги отварам на сред бакнеж, да видам до кај е ситуацијата Озбилно, еден бивши така занесен јас со отворени очи ме фати смеа, отвори и он па дури и го исплашив
хихихиихи ме изнасмеја стварно човекот од памет си го извадила Јас дефинитивно со затворени очи се бакнувам но така ако е долг бакнежот ги отворам очите да видам што се дешава и пак ги затворам.Кога се фатив со дечко ми, тој стално се лапаше со отворени очи али мене ми е чудно така да се лапаме тој да ме гледа И му реков зошто се лапаш со отворени очи хехе и после се навикна и тој со затворени Романтика
Со затворени дефинитивно...понекогаш така погледнам за да видам дали неговите се затворени...но се има случено кога и двајцата ги отвориме во исто време еден краток прекрасен поглед и повторно веднаш ги затвараме...многу е болје со затворени.. .
Со затворени дефинитивно Ама од време на време си проверувам како стои ситуацијата и кога ќе видам дека и него му се затворени очите многу ми е убаво
Цело време со отворени!! а последните неколку пати ме фати и ми се налути шо знам,убав ми е да си го гледам така одблиску,како мижи со тоа очињата сонценце
Со сите мои лапачи сум почнувала со затворени очи, ако е добар и ми се допадне како бакнува се препуштам на моментот и очите ми се затворени, ако не отварам очи и набљудувам околина. Е сега со Петко затворени ни се, барем моите секогаш, ако отворам очи се плашам бакнежот да не ја изгуби страста.
Со затворени и двајцата, некако така ми е врежано у глава но понекогаш знам да ѕирнам да го видам на кратко
Секогаш со затворени и двајцата.. ни се случува во некој момент да ги отвориме од непозната причина и онака само да се ѕирнеме пропратено со кратка насмевка, но продолжуваме одма со затворени..
ах вака си читам иначе јас постојано се бакнувам со затворени очи, ама се деси дечкото (јас многу го сакам, и незнам што правиме) ме бакнуваше со отворени очи и јас оу мај гаш да не му е досадно,чисто така да не ме мува ах коа го прашав ми кажа дека така му било поубаво, дека сакал да ме гледа и дека ако затворел подолго време очи му се вртело па си уживав јас незнам за него ама баш сакам да знам што мислел и што значело тоа
Секогаш со затворени. Ни се има случено да се фатиме и двајцата како ѕиркаме и само ќе се насмееме и продолжуваме.
Кога сум опуштена, со затворени. Ама некогаш ми се отворени, кога сме некаде каде што поминуваат луѓе, па ете, не ми дава нешто да замижам и да се внесам. А некогаш едноставно сакам да го гледам.