дефинитивно и јас го имам почуствувано тоа и одма после некој ден зш сум си искрајна за такви работи прво го прашав зш со отворени очи се бакнува и тој ми реце па од навика зашто иако идевме недела дена и му раскинав нема шанси тоа чуство да го трпев ухх и мене ме фака језа од помислата дефинитивно со затворени очи нека љубовта му покаже правец на бакнувањето и емоциите а не ОЧИТЕ
Кога се лигавиме со дечко ми , кога се бацуваме на брзина со отворени, а кога уживаме и сме поопуштени тогаш сами ми се затвараат
Се бакнувам исклучиво со затворени очи.Дечко ми понекогаш се бакнува со отворени очи и стално го ѕиркам дали ги затворил Му имам кажано зошто стварно ми е многу језиво и глупаво да ме гледа додека го правиме тоа.Добро е што ја прифати мојата замерка па сега стално е со затворени очи и целосно се препуштаме на емоциите
Со затворени, поубаво е. Дечко ми на почетокот цело време ме гледаше, му кажав дека ми пречи, и сега јас сум таа што ѕирка понекогаш, ама никако да го начекам он да гледа
уф ,,,,,на почеток на врската, со мажотми бев разочарана,оти јас одсекогаш со затворени се бакнував,и оп случајно отворам очи на сред бакнеж,гледам очи широко отворени , лелл леле шо се случуваше после тоа ,не можете ни да замислите
Од време на време си имам контрола над ситуацијата , а на почеток како рипка со подзината усна бев ,али јас со очи во случајов подзинати.
Мислам дека тоа нема врска. Ги имам отворано очите некогаш го фаќам како мижи, некогаш како му се полуотворени...И јас исто така некогаш со отворени очи си се бацувам. Каква врска има ?
Секогаш со затворени,еднаш си реков чекај да ги отворам да види шо прај душлето мое и го гледам тој си ужива со затворени .Многу чудно беше со отворени и не беше и не е истото чувство како со затворени,така да со затворени рулз