Ова му доаѓа исто како да кажете кивајте со отворени очи,а секој кога ќе кивне,автоматски ги затвора Се подразбира дека со затворени очи се бакнува,не дека така треба,туку така се чувствува..
ЗАвиси од тоа колку сум внесена во бакнежот. Најчесто ги затворам очите, ама ако мозоков ми е на некој друго место се бакнувам и си шарам со очиве наоколу. Зависи
Затворени. Скоро никогаш не ми се отворени бидејќи уживам. А него може да го фатам чат пат со отворени. Но, и тоа ретко.
со затворени очи влегувам во предиграта,ја вршам,главниот чин па тек после очите ги отварам,што не значи дека мижам цело време.
Znaci i decko mi se baknuva so otvoreni oci!Toa mene voopsto ne mi preci.Ne bi sakala da go zamaram so toa..sekoj si ima svoj nacin na baknuvanje i nie bi trebalo toa da go profatime.Ne moze site kako od filmovite i seriite da imaa perfektni partneri koi sto se romanticni i se baknuvaat so zatvoreni oci!! Ednostavno toa e nacin na baknuvanje kako na covek mu odgovora i toa e toa.
И така и така, зависи. Ако е долг и страсен бакнеж со затворени, не ке се гледаме очи у очи од толку блиску па да ни се замати мозок, а за краток бакнеж може и со отворени
Не верувам во тоа дека ако се бакнува со отворени очи не те сака ама мене ми е незгодно со отворени,не се чуствувам убаво и паметот како да ми лета.Некогаш (не се смејте) знам да ѕирнам т.е. да отворам очи при бакнување само за да видам дали тој мижи - демек дали ужива. А кога сум се мувала со некој што го прави тоа со отворени очи ми е некако морничаво,ај ако не да се гледаме и да се муваме
Со затворени! Но одвреме - навреме знам да погледнам да видам што прави тој и одма затварам. Глупо ми е да се гледаме додека го правиме тоа, мене и така ми е смешно кога се гледам со некој во очи и ќе ја дотераме.
Паа со отворени..Тоа е една карактеристика на мојот хороскопски знак И сум многу љубопитна па гледам како тој реагира и колку е занесен Но кога бакнежите ќе преминат во долги и сериозни, време е моите очи да се затворат
Со затворени а некогаш сакам да го гледам кога ќе примети ми ги затвара со раката и се смееме после душа
Хахах, мене кога ми е е досадно од многу мување со дечко ми одма ги отварам и така се муваме. Многу пати дечко ми на шала ми има кажано а ти ме вараш,цело време си со отворени очи онака се зафркаваме као демек мување со отворени очи значело варање .. ама тоа нема никаква врска