...дефинитивно со затворени очи... .најубавите нешта како бакнежот и страста се најубави и најслатки кога се чуствуваат со срце и душа и затворени очи..... ...едноставно мое мослење..... .
Пред тоа се бакнував со отворени очи шо знам навика хахаха а сега со затворени поубаво е едноставно ме опушта и ме прави среќна
Кога е љубовта во прашање јас се правам со затворени очи, дури и кога имам секс така сум по опуштена затоа што ако гледам во него како да чувствувам срам и сум некако по стегната и неможам баш да уживам.
Пробајте Butterfly kiss (со трепкање ) тоа ти е средина ем затворени ем отворени само ако носите вештачки трепки не ви препорачувам очите ќе му извадите на партнерот!
Богами и понекогаш сама се фаќам како се бакнувам со отворени очи со затворени е поубаво и повеќе се внесуваш во бакнежот
Па, ако случајно отвориш очи и видиш таква фацка, ќе те фати мерак уште да отвориш ! Претежно со затворени, уживам така. Ми се има случено да ги отворам очите, гледам дека му се затворени, ќе се насмеам и ќе ме сети, па ќе отвори и тој. А најдобро е, да гледаш како ги затвора, барем јас се наежив во тој момент.
јас преферирам со затворени пошо повеќе некако се доживува таа емоција а и некако глупо ми е да го глеам додека тој мижи така да си мижам
Со отворени, и се гледаме во очи хахах... но исто како да ми се затворени како ништо да не гледам ... а многу ретко со затворени јас му ги затварам со рацете и така продолжуваме