секогаш со затворени. дури и кога се гушкам затворени ми се очите. така ми делува некако поискрено, задоволството е поголемо и си уживам
јас секој пат се бакнувам со затворни очи некој пат погеднувам на минутка да видам дали ме гледа и пак си продолжувам
Бакнувањето е момент на споделување емоции и страст.Дали се прави со затворени или отворени очи е индивидуален избор.Битно е обостраното доживување на љубовниот сенс.
Не можеш да планираш со какви очи ќе се бакнуваш. Ако вие кликате и имате хемија по дифолт ќе ти бидат затворени затоа што ќе уживаш. Доколку нема хемија можно е инстиктивно да ги отвориш очите, но сепак мислам дека тоа е знак на...шо знам...ДОСАДА!
со затворени очи е поубаво а со отворени сум се мувала само колку време да ми мине и сум гледала да ја здувнам што побргу
Почесто со затворени, но понекогашж знам и да ѕирнам во неговата уста , а го има приметено тој секогаш гледа надоле во устата
Хаха, ова ме потсети на една случка. И двајцата во исто време ги отворивме очите еднаш. Сум се пресмеала. Иначе, со затворени секако.
И двете. Но почесто со затворени очи подобро е кога се случува емоција, се случува некоја магија...што знам.