Batali go ne ti treba belja na glavata kriminalci nez ti sto. od kaj znaes ti oti I on ne e kriminalec jas iako sum mazena sekakvi poraki dobivam na fb I pokani I se no ne gi prifakam I ne I'm pisam moj sovet ti e I ti da go praves toa
Приказнава како за деца во 1во одделение. Богаташ голем а вози камион...Па го бркале криминалци, па имал контакт со спонзоруша...Па 300 филмови. Значи првиот состанок помина? Ај честито, до година на свадба да ви играме. Спонзорушата кога ќе види колкава е вашата љубов ќе легне на брашно, ич да не и се секирате.
Се надевам појасно ти стана уназад 10 страни што пишувавме, откако си потрошила 2 саати да го слушаш кај што се чатали и тера филмови. Дај опамети се бре, блокирај таму број, скајп, фејсбук каде и да комуницирате. На шпанска серија го немам ова нешто гледано.
Мене дечково ништо лошо не ми направи, јас се видов со него преку ден и на место каде што имаше луѓе, баш му спомнав дека не би можела да му верувам, и тој ми одговори дека и на добрите луѓе им се случуваат вакви работи, (претпоставувам мислеше на тие криминалците) не сакав да излезам денес да се видам со него, само ми пиша дека му е жал што не оставил подобар впечаток кај мене и дека треба да го запознаам подобро и да видам всушност колку е фин, нема врска како и да е, му вратив дека не би сакала да се замарам веќе со било кој, доволно стресови преживеав, иако тој инсистира да му верувам, но веќе ми стана сеедно. Сакам да Ви се заблагодарам на сите кои одвоивте време да ме посоветувате, го ценам тоа.
Прекинав секакви контакти со него, дури лажеше и за националноста, среќа па на време се тргнав, го променив и бројот, инсталирал вибер само за да збори со мене и го купил тој број , а на whatsapp имал друга картичка...како и да е завршена раб. другарка му пиша и го фативме дека излажал за многу работи.