Skolioza i kifoza.. Ppeventiva 99..do stanica 26..bio energija ne pomaga. Mislam za 4000 den ke te opravat tamo
Се обидувам да го добијам Ласте на телефон веќе подолго време, но не крева. Би ме примил ли да отидам директно? Има ли некој што сега скоро бил кај него?
Се закажува секој петок од 18 до 18 и 30, само што во последниве 2 месеци никој не се јавува тоа време. Претпоставувам дека не работи заради ситуацијава со корона.
Ќе крене веројатно кога ќе почне да работи. Но да помине ова со короната. Додека ситуацијата беше нормална обично не работеше од 1. август до заклучно 15 септември и од 19.декември до 1. февруари (обично почнуваше првиот понеделник што ќе се паднеше после тие дати). Исто така за време на поголеми верски празници не работи. Крај на март по телефон тој рече додека трае ситуацијата со короната нема да прима. Додека беше нормална ситуацијата, вообичаено работеше од понеделник до четврток и тоа со возрасни од 21ч. а претходно со дечиња (19-21ч). Петок од 18:00 до 18:30 само дежураше покрај телефон за тие што се јавуваа да закажат, но во самиот ден петок не примаше луѓе. Обично по телефон им дава на неколу луѓе ист реден број. И им вели тие што се под тој број, во толку и толку часот да дојдат на пример следната недела одреден ден. Потоа влегуваат еден по еден (освен ако не се заедно, маж и жена на пример). После тие со следниот број влегуваат и тн. Но сега за сега паузира.
Zdr dali nekoj znae dali Laste e pocnat so rabota ili ako nekoj znae slicen bioenergeticar hitno mi treba vi blagodaram
Laste, ne mozam da go dobijam. Se dvoumam megju Dojce i Slave od Aerodrom Skopje. Imate li iskystvo? Nekade procitav za Dojce bil kao manijakalen tip. ??? Iskustvo ve molam
Laste stvarno pomaga barem na mene mnogu mi pomognal vo zivotot no pred da odam kaj Laste bev kaj Dojcin i kaj Slave od niv nisto apsolutno .A laste e number one