Fala mnogu pretpostavuvam piradi situacijava e taka, covekot e odlicen mnogu pomaga dali znaete nekoj priblizno kako nego pozz
Dojcin nikako kaj nego toj e manjak jas sum devojce imam loso iskustvo od nego sum bila kaj nego a za kaj Laste od e eden i edinstven
Odev jas kaj Dojcin ne primetiv takvo nesto nemam loso iskustvo (isto sum devojce) mislam ova sto spomnuvas voopsto ne e shala... Prasav dali pomagaat terapiite kaj nego licni iskustva od luge sto bile gledam mnogu luge odat deca isto inaku za Laste da se soglasuvam odev i bi odela pak nezamenliv e ama mi rekoa ne rabotel sega pa morav zamena... Ako nekoj slucajno znae koga ke pocne so rabita Laste ve molam spodelete
Laste nema da pocene dodeka ne zavrsi korona zboruvav so nego na telefon mi kaza dodeka trae koronata nema da pocne jas sum vo kontakt so nego kako nego nema eden i edinstven e a koga ke pocen ke vi pisama
Da Apsolutno se soglasuvam mnogu mi pomogna Laste se najdibro nezamenliv e molim te stom doznaes deka ke pocne so rabota pisi mi poraka ili izvesti me nekako bas mi e hitno zatoa i otidov kaj Dojcin morav a nemav kade.. Fala ti mnogu za informacijata
jas kolku sto znam nemoze da vi pomogne bioenergija no sepak ne gubite nosto ako probate jas vi go preporacivam cicko Laste samo sto on seuste ne raboti radi koronava inace on ke vi kazese dali moze ili nemoze da pomogne jas nego od srce vi go preporacuvam najdobar bioenergeticar koj sto mnogu mi pomognal vo zivotot
Sega za sega nema da raboti dodeka ne se stabilizira situacijata taka mi kaza koga se se slusnavme sepam e od vo povozrasni godini no dokolku pocne ke ve izvestam