Овај човек многу му помогна на мојата мајка која имаше проблеми со рамото и пршлени. Слободно можите да се јавите во било кое време човекот е од Битола но може да се договорите и тој ќе дојди кај вас.
Здраво,дали некој има слушнато за биоенергетичар Никола од Скопје? Дали некој има искуство и број за контакт? Однапред Ви благодарам.
Здраво, дали некој од вас бил кај Стојка од чаир на масажа со биоенергија, имам проблеми на пршлените со 1 и 5 пршлен и имам многу болка, пред неколку месеци бев на физикална терапија приватно но пак ми почнаа болките, ако знае некој кај стојка дали некој бил кај нејзе дали помага
Дали некој /а го знае Диме од Росоман,многу го фалат.Имам мака со рбетот и ногата,оперирана 5 пати ама бадијала...Имам број од него ,дали вреди патот за да одам ?
Да Ласте почна да работи, но закажување е во петок попладне околу 17ч. на: 02 2521 641 ама со луѓе работи од понеделник до четврток но после 19ч, со тоа што првин работи со деца па продолжува со возрасните околу 21ч.
Za dete mi treba,znam deka bese do 19 casot za so deca.a od kolku pocnuvase,i za deca znam deka ne se zakazuva taka bese neli.
Скокпска населба Маџари, во близина на црквата. Автобуски линии: 23 (станцата во близина поранешното кино Маџари) или 50 (кај црквата кон Хиподром) а од таму има уште неколку стотина метри. Ќе ви каже на телефон попрецизно ако одите.