Не знам, најдобро да го прашаш директно него. Наскоро ќе прави пауза, од 1. авгусат до некад отприлика средина на септември.
Ок фала на одговорот,сепак сакав и од друг што работи со биоенергија да имам кон контакт па да изберам што е најправилно за мене...
zdravo sakam dq prasam Laste dali raboti so mali deca i dali stvarno pomaga bidejkj Deteto mnogu mi place vo son i koga se budi od sabajle so placenje se budi
Бев кај тој Шули од Крушево демек што помага и со гледање и со биоенергија и наводно не зема пари. Ти вика остави на икона. Ако не оставиш минимум 500 ден те блокира на телефон не крева а предходно ти вика и втор пат да дојдеш. Све за пари и тешко манијачиште е. Прво се удвара на тел ти бара и линк и ако појдеш со придружба одма на блок. Тие што оставаат над 1000 ден нон стоп е во контакт. Ѓубре. Демек Богородица ја сонил. Лаги со опашки.
Zenski da ne slucajno nekoja ima broj od bioenergicar od Madjari, Hipodrom Borce nesto taka se vika covekot.
Доколку на некој му треба контакт со Ѓорги Филев, можете да го исконтктирате на 070217374 има и вибер.
Да не мислиш на Ласте од Маџари што е блиску кај патот кон Хиподром? Да, продолжува да работи од 16. септември, понеделник.