и јас имам проблем со половината, веќе 2-3 год ме боли, но не без прекин, 2-3 дена по малку, па добро ми е, после некое време пак исто. но веќе 2-3 недели не можам да мрдам, ептен ме боли, инаку бев на ортопед ми рече ништо не ти е, може и од бубрезите да те боли, отидов на интернист, анализи ова-она, ми рече некоја инфекција, ми даде апчиња, а сега пак имам болки, и тоа неподносливи. читав некој пост што рече дека се излечила со биоенергија. ако може тел број на некој биоенергетичар. позз и фала однапред
SE CUDAM KAKO MOZE DA TI RECHAT,,,,,DA NE TI E OVA , DA NE TI E ONA........ZOSHTO OJME NA LEKAR, ZA DA NAGAGAAT???GOSPODI CHUVAJ................ EH DA DA ........I JAS IMAM DISKUS, AMA DIJAGNOSTICIRAN..............VEZBAM, SEKOJDNEVNO ZA DA SE ODRZUVAM............I AKO EPTEN ME FATI , I JAS ODAM KAJ EDNA ZENA..................NE MANIPULIRA NISHTO SO KICHMATA........................AMA I NIE TRBA DA SI SE CHUVAME I ODRZUVAME.ZASHTO NE E OVA MAGIJA!!! DA OZDRAVISH POBRGU.A POSLE TOA , NAJDI NACHIN ZA ODRZUVANJE........AMA DOZIVOTNO , ZATO SHTO DRUGAO CHARE NEMASH..............VERUVAJ MI..................NEKOJ DOKTOR DURI KE TI PREDLOZI DA SE OPERIRASH..............AMA JAS , NE BI SE OPERIRALA.............ZASHTO BETER KE STANESH............I TOA E TOA POZDRAV
А освен кичма, дали и што друго може да се лечи? Пр. мајка ми има проблем со срце, операција е бесполезна, ни останува само терапија и надеж! Има ли шанса да и се помогне со биоенегија???
Верувам во биоенергија..Како помала бев на таков третман кај една тетка Весна..Таа ми го направи третманот и ми рече дека заради некој проблем сум била полна со страв и дека сум имала како плочка во стомакот од страв што дури може и да се напипа и таа не беше единствената која ја осети плочката..Допрев и јас и мама и тато. Сите го почуствувавме истото. После неколку третмани ја немаше таа плочка, а јас се чувствував ослободена од голем товар.. )
Јас сум била на биоенергија за очи и не осетив воопшто подобрување на диптерот...Иначе сите кои го знаеле него и биле на биоенергија беа задоволни и многу го фалеја....Кај мене не знам зошто немаше никакво влијание...можеби затоа што не верувам премногу во такви работи... Притоа,да кажам дека бев 5-6 третмани,а требаше да одам година и нешто,се расфрлив од пари,а не осетив никаква разлика Единствена сум или има и други кои не биле задоволни од биоенергијата?
a kako davat bioenergija jas tuka ja imam edna komsivka dava ama taa kaj sto te boli tamu i se trese rakata
Одев кај Зоки од Кавадарци, 3 сесии од по 5дена. Значи одев 5дена, па пауза, после првата менструација пак 5 дена, па после втората мен. пак 5дена.
Значи сите имаме биоенергија само е моментот кој до кој степен ја има развиено за да може да им помага на другите, има вежби за истото и може да се зголеми нивото на енергијата секако и секој го моеже тоа ... ТВРДАМ
Лани имав напишано дека сум слушнала добри работи за Филев, а пред некој месец и го запознав. Не бев лично на третмани, ама видов неверојатни работи. Се што можам да кажам е дека човеков е злато. Неверојатно е хуман, животот му е целосно посветен на помагање на други, и има навистина одлични резултати. Штета што нема повеќе такви.
ај ако сакаш да ми дадеш контакт од Филев и адреса како можам да го најдам...И да ми кажеш како се плаќа тоа и колку пати треба да се оди на ваква терапија ...позз и фала однапред
Секаков вид на енергија што не доага од Исус Христос е штетна, гаволот има сила да лекува но не бесплатно, на тој начин ги врзува лугето и после е многу тешко некој да се ослободи. Подобро барајте од Господ , барајте со вера и ако ви треба помош тогаш помагајте на други!