Здраво!Дали некој слиушнал за Тахир од Ѓорче Петров мене ми препорачаа да одам кај него ако некој слушнал или имал искуство нека пише!
Ве молам и мене некој кој знае адреса и телефон од биоенергетичарот Филев да ми пише во лп .Фала ви многу.
Девојки ако некоја од вас има телефон од Ѓорги Филев(јас имам фиксен само ама никој не се јавува), ве замолувам да ми го пишете по лп. Ви благодарам однапред
Филев повеќе не живее во Скопје, затоа не крева на телефон, само на еден ден во месецот ќе се враќал таму .
Ako nekoj ima telefonski kontakti neka mi gi isprati vo lp. Telefonski kontakt Gjorgji Filev Telefonski kontakt Laste od Magjari
Здраво на сите. Се зачленив само за да го споделам моето искуство. Пред месец дена праев испитувања и дијагностицирано ми е покачување на некој хормон што и ми предизвикува појава на акни.Страшно.Цел живот имав стакло чисто лице.И сега одеднаш катастрофа. Креми скапи,ефтини,лосиони,што уште не,ништо не помогна. На гинеколог ми рекоа единственото решение ти е Диане35. Менструации ми се редовни,цисти немам. Е сега јас веќе две години наназад патам од панични напади и веќе две год пијам антидепресиви и хелекс по потреба. Но овојпат решив да одбијам да пијам лекови.Пред некој ден почнав да идам на терапии кај лекар кој лечи со бионергија со надеж дека ке ми ги среди хормоните а со тоа и лицето,а истовремено и паничните напади. Веќе од денес прекинувам со антидепресивите и хелексот.Дали имал некој искуство со бионергетичари? Јас одбивам повеќе да пијам било какви лекарства и затоа се одлучив на ваков начин.Сеуште е рано. Колку ми помогнал ќе ви пишувам понатаму.
.me interesira dali nekoj bil kaj Gorgji Filev i kolkava e efikasnosta od negoviot tretman. Sto se moze da leci od bolestite .Dokolku ima nekoj iskustvo nek pise balgodatam