hehhe moja tema vo denot moram barem po edna da stropam a ovaa e edno so mi se sluci brzo sedime na uciliste i sredvame dokumenti za na ekskurzija i jas sigurna stanvam i go prasfam prof."profesore grupen pasos ke vadime?" i odgovorot hahahhahahahahhaha od cel klas (prasanjeto trebase da glasi grupna viza) isto taka za ekskurzijava me prasvat kaj treba da platime i jas mu vikam vo vnatresni )(odgovoro trebase da bidi vo agencija) -dr eee vidija ovaa raskrsnica e so 2 ulici - sekogas koga odam na frizer frizi :mrgreen: a sakav da kazam sekogas koga odam na frizer vrni :roll: aj ke ve izvestam za sledni ko ke mi teknat ))))))
На час по историја, одговара една школска: -Колку дена траела десетдневната Крушевска Република? -Професоре не сум спремна за овој час... :mrgreen:
Одговара еден другар по социологија и наместо човечкиот организам,вели човечкиот оргазам. Професорот имаше ваква фаца !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мој бисери шо сум ги лупала као малечка: Кечап-Чекап Фрижидер-Фридижер бубачка-бабубачка бокс-бокш Мрш-трч Хахаха. за ова сум се газела од смеење :mrgreen: Има и многу другии. Али не се за у јавност Хаха ops: ops: Позз.
Ајде кај шо спомна шуГарБејби и јас да си кажам, за салфетка сум викала фифетка, за упаљач - паљапач. Брат ми за алва викал ламба, а братучека ми 5 години шо има, ко имаше една годинка негде за ТРГНИ СЕ ДА ПОМИНАМ викаше ПОМИНИ СЕ.
Брат ми кога беше мал си обожаваше да ги извртува зборовите и во една прилика дедо ми го однел на гости кај негов пријател турчин,и овој цел си иди дома ќефој и вика :лелеее колку пиштурчина видов тамуууу.И ден денес го нервирам со ова
Ехее! И не само лингвистички лапсузи.... Има еден, кој е повеќе моја лична смотаност,отколку лапсуз. Со другарки бевме да си купиме пиво и кикирики, и со кола тргнавме до тобако. Јас излегов да купам, и бидејќи надвор росеше, набрзинка купив тоа што треба и правец накај колата. Е арно што тргнав јас, но, другаркиве се поместиле 10 метри нанапред, и јас во брзање - гледам сребрена кола, беше 6 навечер и махинално отворам врата од кола да влезам. Внатре, што да видам - дечко и девојка се љубат. Погрешна кола! И таква, упс, извинете, викам, згрешив кола, изгледа не ми се тука паркирани другарките ops: ops: ops: И таква, вцрвенета затворив врата и тргнав напред, и ги гледам другаркиве мои, прскаат од смеа. А лапсузи колку сакаш! Дај ми частична плаша - за пластична чаша. И мал милион други такви....
na edna prof: coek raka ke ti daj ti cela mu ja zemas? prof: aj citaj e neznajs do kaj sme sakas da pisis na fb i pratis e nemozi ni bel gejtc nemozi to a kamo li ti ! prof po istorija:kazi mi ti mene sega neso za slovenite jas pojma nemam i odgovorot mi beshe kazvan ama nedoslusnat i glasese: novinarite vo toa vreme... prof:koj novinari be sloveniteee!!! jasa profesore imalo i novinari
Лапсузи сакаш ли?Одам полека да не ја разбудам сестрами оти спиеше и само кога ми срипа наеднаш ми испаднаа цревата од страв. :mrgreen: Ја се тресам од страв а она се смее како нездрава
Мамо утре за ручек сакам пиче пелено-наместо пиле печено Одам јас во супермаркет и сакав да земам саламa,ама нели има таму некои огледала за да изгледа како да има повеќе продукти и јас наместо како човек да земам од тие пред мене,ја пуштив раката поназад и право во огледалото. Лелеее колку боли тоаа,прстите цел ден ми беа потечени
На час по географија: Наставничката: Ристе кажи ми од што зависи пренаселеноста? Ристе: Од расположението на луѓето. На час по историја: Наставничката: Гордана каде бил поразен Хитлер? Гоца: На Беласица настќничке. На хемија: Никола си игра со бакар и си прави обетки, ги реди на уши и наставничката го гледа. На тоа коментира: Никола оди кај директорот. Никола излегува и за 2 минути збунето се враќа и прашуваЧ Шо да му речам? и наставничката на тоа: Како ми стојат?
Му велам на професорот по ликовно: Процесоре што ќе цртаме? хехехе Еднаш професорката збореше како ќе се дотерувала за кога ќе ни бидела матурата и јас мислев нема да ме чуе пошто сите зборуваа и реков ти до тогаш дали ќе бидеш жива хахаха и таа ме чу фати да ми се дери
одамна еднаш една другарка одговараше географија,и професоров ја прашува како се вика за да и стави оцена, а оваа вика "северен и јужен пол".скроз поинаку го разбрала