Moram da odam na zabar imam nadvoresen pankreashahahaha namesto karies i mrtva ozbilna go povtoruvam toa nekolku pati dodeka ne sfativ sto zboram))
Сега прво што ми иде на памет е во средно кога се успав,влегувам во кабинет и на професорката и викам:мамо,може ли да одам нашколо?Наместо,професорке може ли да одам на место.
Од дамна беше ова но ајде ќе го пишам Седиме на час по биологија и една другарка одговара за излачување Наставничката:Што се излачува преку устата Другаркава се чуди и еден тотално откачен другар и шепка : Мочка И другаркава кажува несвесно мочка и сите кога почнавме на глас да се смееме Наставничката по македонски : Имам вирус во звучникот
Проф: Зошто не кажавте дека Дарко е отсутен? Ученик: Ам не го видовме професорке Проф: Како да го видите кога не е тука!?
Се сетив и на уште еден Ученик: ...... и така Крали Марко си го јавал коњот и некој го мавнал по главата и паднал..... Проф: Со што го мавнале????? Ученик :Паааааа....... со чорап
од речникот на син ми: 1. четврток.............чветрток 2. шпагети..............пажгети 3. печурка..............печкура 4. температура.........пентура 5. она што се врти.....вртенето 6. мама Виолета.......Оливета .....и мн други
на час по филозофија во средно: проф. „деца, знајте што е кочина?“ ние „неееее“ проф. „пааа, како да ви кажам, кочина ви е, ...., кочина ви е...... кочина ви е гулабарник за свињи!!!!
1.запалена вода. 2. едноо,двее...и се натакај до три. 3.е од кај знаеш дека те видел кога рацете ти биле у џеб? 4.слушај ја логичноства 5.одам одам...коа глеам сум застанала. 6.ја пешки она на штикли. 7. си одам ја боса на штикли. 8.америко-американските војни. 9.округли коцки 10.ај ќе играме шах на мали голчиња? 11.изгаси ја ламбата оти ништо не те слушам... 12.НЕ ПЛАНИРАМ ДА СЕ ДЕРААААААААААААМ !!! 13.другата година,здравје ваа година... 14.келавиот со плавата коса и уше многу се ама не ми текнуат сеа...
свастика е кукест к*р(крст) проф. по историја кога сум била бајааги мала: мама: princessofthedark што слушаш ти? Јас: ментал (метал) кепач-кечап маНгарин-маргарин и друго не ми текнува
Сестра ми наместо ЧЕКАЈТЕ МЕ викаше ЧЕКАЈМЕ ТЕ Една другарка место таксена марка - максена тарка ко ќе ми текне ќе припишам