1.Наместо да кажам "да ги ставам капата и шалот" jac реков "да ги ставам шалата и капот" 2.Сега ќе ги врзам другаркиве и ќе ги викнам кученцата да се видиме
Султанот Селим III (кој владеел со Османлиската Империја во XIX век) е синот на Хуреем ? (а Хурем живеела во XVI век)
Слушаме една песна на музичко и едно дете вика абе која е оваа песна? И наставничката му вика лебедово езеро и овој и враќа ааа оваа од Хари Потер? На наставничката по македонски кикс Едни си зборуваат а други си прават муабет _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me
Кечап - кепач. Реновирање - ревонирање. Едно дете наместо на гугл да пише blogspot.com,тоа напиша gospod.com. ахахах И,наместо да речам ќе и купиме подарок за роденден на класната,ќе и купиме роденден на класната
Денес седиме така у училница и жива досада сите испозаспани пред компјутери.Класната нешто имаше работа па ни го остави часот слободен.Сите спијаат само еден школски со пуканките пред него,гледа фудбал,а интернетот па на школо чиниш е Брзата птица итрица па летат.И еден школски од 1ва клупа му вика на др.школски од последна ’’Муце шо напраја бе“? И овај: Абе пи*каму в г*аз да е*ам губат... И класната...Филип јеси ли то ти....? Тој почна да петлачи.. Професорке амм. жими господ не бев јас,е овај шо спија овде нешто блада,па така ви се причини... Умрев....
*Втора година на час по историја Проф.:И овај час имаме испрашување! Р: Професоре, ај не се глупирајте! *Класната: Старбакс дај ми телефонски број на родителите. Јас: 391... Класната: Тај статичен ли е? Јас: Не фиксен. *(Од надвор се слуша звук од коњ) Проф. англиски: Како не ве е срам, вакви звуци да праете?! Ние: Ама професорке не сме ние, коњ има надвор!!! Т: It’s a horse! *Т: Зашо у сабота вечер не е родителското? М: Еееее не може мама и тато ќе излават. *Проф. англиски: На шо мирише така гадно во вашата училница? Т: На починати глодари. *Проф. фарм. технологија: Т постигна ли да научеш? Т: Не. Проф. фарм. технолгија: Е шо мислеш? Т: Не мислам. Овие се дел од бисерите кои ќе ни бидат во алманахот.
проф. (филозофија); - Сите светци нека ти се напомош - ти си сида за филозофијата; - еден за сите, сите за никаде; - а ти да заборавиш да заборавиш - за нареднио час да сте се нафилозофирале, и филозофијата да ви е во сите крвни садови и тенџериња, - што гледаш низ прозорецот, не е таму крај на светот, натаму е Ѓуѓанци.
Во осмо одделение, на физика. Наставничката прашува, што може да послужи како добар изолатор. И тука сите молчат.. И јас само кревам рака. Ме прашува мене, и јас ко од пушка: - Пур пена! Наставничката цела збунета.. - Ааа, па добро, ама тоа обично е за прозори. Тоа да ти било морска пена, Елена, морска!
И на шкооло читам текст по македонски, и наместо да прочитам го заврзале за карпа, прочитав му го заврзале за карпа
-Воздухот е погуст од водата -Како се вика тој од Реал Мадрид? -Перо Антиќ -Америго Веспучи(Америко без папучи) -Не е мртов,покоен е! -Каснат со доцнење