Наставникот по Историја испрашуваше и ја прашува другарка ни: Која река тече во Велес? и она вика: Дунав наставниче. Цело одд се скинавме од смеење
Еден мој: XXXXXXXX престани трпението ми е на нула стопани!!! Сакав да кажам степени.....јас и мојот брз јазик
Вчера ја прашував мама за што е апчето бедоксин...и ме гледа чудно ми вика за шо прашаш и викам онака бе...и одам накај вецето и гледам водено и се враќам и ја отварам вратата ама онака залетана и и се дерам:МАМОООООО ДАЈ АПЧЕЕЕЕ!!!! и ме гледа чудно,сигурно си помисли дека сум тргнала со паметот и и викам,абе не ме гледај,влечалки сакав да ти побарам а не апче
Денес ова Наст прашува ајде деца кажете ми денес што значи денешниот ден т.е 9-ти мај? Една ученичка 9 дена после 1 мај
не е мој,туку на една другарка "во главата на пенисот се наоѓа материјалот потребен за оплодување'' цркнавме од смеење
Сирењак со месо. Убајна грда. И уште нешто: Мајка ми отишла да купи шампон за првут, и наместо тоа рекла: "Здраво.Имате шампон за пролив?"
Пак јас, едно дете наместо да и рече на едно девојче: "Во косата си ко седло за птици", тој рече: "Во косата си ко стадо за птици", ама убаво си се насмеавме цел клас. И истово дете наместо да рече 2 книги, тоа рече 2 книга.
Гледавме Бурни Времиња со мајка ми. И она за време на рекламите, миеше садови. И ми вика: - Пушти погласно, да слушнам кога ќе почне.. А јас, гледам реклами, нешто за правосмукалки, и и викам: - Не бе, уште траат правосмукалкиве, рано е.
На еден другар во средно, наставничката доага и го гледа пирсови целиот и му вика : зошто си се дупел, остави ги женските да се дупат
на историја професорката прашваше нешто и едно чупе крева две раце за да одговори и проф. вика: Остајте ја Марија, крева рака со две раце убо се изнасмеавме
Јас бев легната, а сестра ми на мене потпрана, на мојот стомак. И и викам: - Дадо, абе стани, ми го испуши веќе. Наместо ми го издиши стомакот.
Мајка ми одеш до породавница место да и речам купи сок ја и викам купи смок Пишам со една на фб девојката пренесена ми кажува некој филмови ја издишувам и на брат ми му викам отвори врата да се фрлам низ џам