Хахах,ме изнасмеа. Инаку јас сега видов каква глупост сум напишала во тетратката по Нашата Татковина. Имавме план и под прва точка требало да напишам:нашиот главен град Скопје,а јас сум испуштила буква и сум напишала:Нашиот главен грд Скопје.
Пред некој ден, прават муВабет мајка ми и татко ми. Татко ми, станува од попладневно спиење: - Абе, си дојде Елена? - Еее, уште од прееска. И *** дојде. - Озбилно? не сум приметил. Па каде бев тогаш, кога спиев? - Е кај беше? Иначе, и јас во писмената по македонски сум пишала: - Тартиф е типичен лик на лицемер, со маскирана подлост, ненастиност и подлост.
Најново од ќеркичката на сосеткава има 6 години но постoјано збори уста не затвара Пиевме кафе утринава кај нив и баш на Сител имаше реклама за филмот Тесна кожа, делот кај што Лепа Брена пее, малава ми вели: - ејј слушај како пеам и почна Дигни ноге за играње..
Вечер ќе нема струја! Земи кофите, полни вода! Полни вода! Еве уште еден... Сега татко ми ми вика: Елена, бинго е почнато, дојди ваму! Јас се чудам, какво црно бинго... Не играме тоа... Кога он да ти мислел на Се` или нешто.
Вчера бев на роденден кај една другрка и едно девојче побара вода ,а другарка ми ја прашува "Сакаш газирана или кисела вода"
Сестра ми и јас. Сестра ми: - Од понеделник, која недела си? - Прва. ~~~~~~~~~~ - Чекај што ме праша? - Која недела си од понеделник во школо? - Прва сум. - Што прва? - Епа што недела? - Што ме праша? - Која недела си од пон.... оууу, леле. Смена. - Па прва сум, ти реков.
За дочек стара нова, кај другарка така си седиме, а една од нас многу сака во кафана да иде а ние другиве не сме кафански луѓе баш и туку вика...цитирам : "Ми се оди во Кафана.. на ракииче салатиче ..и да се качам на маса и да не станам!" ...како шо бевме потпивнати зајдовме од смеење сите
Кај другарка на гости. Сака да не послужи со нешто за пиење и почнува: имам густ сок,имам негазиран сок,имам газиран сок,топло-ладно нескафе... и густ,ама и негазиран сок имала....
Во основно ја зезавме наставничката и на секое КАКОО КАКОО ? И оваа фраерката АКО СТЕ ГЛУВИ, ДА СИ КУПИТЕ ОЧИЛА
На час по македонски учевме за глаголи нешто,и сега требаше да кажеме глагол што е од и група.И некој од моите соученици рече чисти и јас брзо на брзо без да расмислам реков мие и потоа цел клас цел ден си се смееше,а јас потонав од срам
Ова е заеднички бисер, од цел клас, хахахахха, што сме правеле завчера... Ние имавме 7 часа, а другиот клас 5 часа, и едно дете од тој клас имаше куче, пит бул, дојде нашколо и демек се другари со машкиве од нашиот клас и кучето му избега.. И ние сите, ко будали почнавме да трчаме, ко ненормални бевме.. Пискавме и трчавме најмногу што можеме, сите: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... И јас, многу паметна, има една удолница, кога одиш на училиште се спушташ по неа за да влезеш, ко ќе си ојме ја качуваме и има демек едно ливадче и јас само кога сум скокнала таму, си мислев кучето ќе замини по другите, тоа дојде по мене и јас само му се пулам и одеднаш ја стргав другарка ми за ташната и почнавме да трчаме повторно: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... ХАХАХАХАХ, ТРАГЕДИИ И КОМЕДИИ БЕШЕ ТОА, БРОНХИТИС ВАТИВМЕ, ХАХАХАХ.. Најмногу ме зачуди тоа што една моја мрзелива другарка беше најнапред од сите, трчаше побрзо од сите нас.. Малку страшно, но преинтересно беше.. во еден момент само посакав да се најдам дома, леле.. Сега се паѓам од смеење
се шетавме со другарките од училиште на одморот,и наеднаш почнавме да зборуваме за косата,којa колкав цфт имала,и едната вели мојата коса е многу долга и имам многу ... и јас како пушка рфт,наместо цфт
Имав многу строга професорка по биологија ама тоа беше гад не виден не мразеше сите и тоа кој од кој повеќе не беше мажена и си идам јас на школо ладно веше и си носам ролка и ми вика професорката ти ма шо си облекла таа ролка да не имаш шливки во вратот а јас нешо замислена само и реков профсеорке па и вие носете ролка хахахахаха (Абе целиот клас цел час не престана да се смее а нај битно беше што таа беше стара мома ххаха) А еве неколку и од моите блиски Кепач - кечам шмизла - мизла тоалет- роалет виршли - вришли мартини -тамрини ДОЛИНА НА ВОЛЦИТЕ - ВУЦИ У ДОЉИНУ ХАХА бисквити - бискити компјутер- компњутор лап топ - лато има и мн др ама сеа не ми текбнува