Денес нашколо повторувавме за придавки и мојт другар рекол турски војници а јас слушнав турски водици и кажувам на глас турски водици и се чудам и кога почна да се смеат...како мојт турски водици
Денес на час по физичко Профероската: Aјде уште денес играјте одбојка па во понеделник поскоци. Јас: А кога ќе скокаме на јарец (а нели тоа е исто хахаахахахаххахахахахах) И професорката ме гледа Ми се изнасмеаа сите ама нека, ќе им вратам
Незнам денот што ми беше.. се од нопаку кажував Наместо ми се ежит кожава.. Ми се кожит ежава по грешка Денес другар еден.. го прашуваат Ти дете во кој континет живееш? -Македонија! Предходната недела дека бев настината и едното уво ми беше затнато И едно дете што го свиѓам кажува.. Леле мајка ми колку грозни пици имаше правено.. И туку наеднаш го прашувам .. Од кога почна да јадеш пТици? или пак другарка ми ми вика.. Вечер одиме во План Б. (кафич) и јас не слушнав добро.. И и викам.. Е што ти текна сега во планина да одиме.? А колкава разлика имаат зборовите
Проф.(по географија): XXXX кажи едно животно што расте во земјата XXX:Морски сунѓер Проф.(по географија)XX ајде замисли си едедн зеленчук и кажи што си си замислил XXXXсе мисли подолго време ) Јаболко хахахаха А јас на писмената по македонски на насловото место хармонична еднаквост сум напишала хронична еднаквост Бисери . Има уште многу а особено на Географија ама сега не ми текнуваат
Професорот: - Што се случило после смртта на Наполеон?? Ученикот: - Погреб, професоре! Професорот: - Тогаш, дојди му во август на 40 дена!
Уште во основно. Час математика седиме се тишина препишуваме од табла задачите. И и викам на другарками - Леле колку е тивко.. Другарками- не го пасев. Се гледаме двете , ко фатив да се смеам...ко и кажав се пресмеа. Таа слушнала - Кај е Стефан.(измислено име )
Во средно медицина прва година. Јас одговарам хигиена. И нормално имав убаво научено и прашува професорот прашање и јас одговарам како навиена. И наместо дс кажам буквата О, јас кажувам буквата нула. Абе цел клас се згази од смеење, а јас не знаев зашто се смеат додека не ми кажаа. Абе бруки.
После школо, чекавме автобус. И дека обично сите автобуски линии, завршуваат на -ка. 15ка, 9ка, 22ка, 2ка, 3ка, 4ка, 12ка, 19ка... И така некако се улетав... Видов автобус и викнав гласно: Иде седумкаааа! И нешто решававме задачи математика, од типит: ax2+bx+c. Ама во случајот, немаше c. И нешто прашав: Абе овде, му го фали c. Само ги мешам овие родовиве... И да, уште еден. И раскажував на другарка ми: Леле, ми го затворија носот, од пред врата.
Леле,што глуви си имам дома,кај со мајка ми,па вчера со брат ми ! Му викам,леле ама ми се спиее И ми вика иии у 12 саат кока кола ли ке пиеш?? Ја - ми се спие брее... И овој ми вика,ај утре ке си купиш.. И ја готово,ми пукна филмот и му влепив шамар и му викам - говедо,не ми ја имитирај мама ми се спие ти викам!!! И ми вика- да бе,сега се преправаш дека така си рекла - лажга една! И добро,се воздржав што не му пукнав бокс. За осми март мајка ми од мене добива апаратче за слушање,а брат ми за роденден.Крај на приказната.!
Влегуваат дечко и девојка во кафич,келнерот: повелете што ќе нарачате? Дечкото: може мени да донесеш? Девојката: и за мене мени само со појќе кечап и мајонез
Учевме за документарни филмови и гледавме еден филм за јагула и наставничката не праша каде живеат јагулите и јас реков во благите води а јас сакав да речав со слатките води.
Мајка ми е закон Ми ѕвонеше телефонот и бидејќи бев зафатена и реков на мајка ми да се јави... доаѓа кај мене и ми вели: Абе Чадорче те бара некое девојче и ми го подава телефонот.. фрлам поглед на екранот и гледам Дончо Какво девојче мори мајко, машко е само таков му е гласот ко на девојче ај што лупна лупна, ама и Дончо слушна ццц Девојче
Денес си правам со мајка ми муабет за еден натпревар по математика, и јас велам ,,За да вежбам математика ми треба мозок'', а сакав да кажам дека ми треба одмор на мозокот, ама јас како што кажав излезе дека немам мозок.
Прочитајте ги овие ако не сте ги читале умрев од смеа http://365.com.mk/3379/2009-12-09-11-57-39 http://365.com.mk/3437/ushte-nekolku-am ... ski-biseri ако е оффтопик преместете го
Чекам тост во дендвичара и доаѓа еден и вика ај напрај ми еден хамбурег и девојчето го праи и му вика шо да ти стаам вика стај ми плескавица вика добро освен тоа абе стај ми плескавица
ова од школо бегавме на час по руски и скокавме низ прозори класниот другиот ден не прашува: што правевте низ прозорите и ние му викаме правевме вежби по физичко
Ова од мој колега. Зборува на мобилен и го слушаме вика - ти треба да ставиш само почит и петпас Спојлер печат и потпис
Другар мој, тиква пијан, се качува во такси. Таксистот го прашува каде ќе одиме, а овој му одговара Дома