Мајка ми слушаше песни од Тоше и.. Јас: Мајче ај пушти ја Слушаш ли. Мајка ми: Те слушам, само кажи како се вика песната
Имав гости летото ... oд немачки-имачки и им требаше wi-fi пасвордот.Велат Дволичен кој ти е пасвордот од wi-fi ? .Јас заборавив дека ставив откачен пасворд (немапасворд) .Мислев ме сфатија и и пробале но видела заклучена мрежата па следуваше поглед :geek: :geek: .... Леле кога ми текнааааааааа .А бе тој е "пасвордот" велам !!!
Имавме предавање математика и професорот ја прашува колешката: „Знаеш како се вади корен?“ Спојлер мислејќи на математички корен И она како од пушка: „Ааааа не, не, јас немам бавча дома.“ Леле цел амфитеатар се згази од смеење. А за лапсузи да не зборувам. Баш вчера се обрукав и тоа пред гостите Реков Франска (место Данска) Франци (место Данци) Змеја и змиј (наместо змеј и змија) И решив да не зборувам повеќе таа вечер.
Од другарка ми,се заебаваме нешто кој појјак автомобил има: Другарка1-Јас имам Ламбурџини. Другарка2-Фиќо бе,најјако. Другарка3-Јас,Априлиа После овие грешки во зборењето: Место сексти(кој знае музичко,знае какви чуда се тие од интервали)секти. Сакав да кажам Боки13-ка е нашминкана свиња јас Боки13 е свинкана шмиња. Да и кажам на другарка ми „Мацо“ јас „Мамо“. ПОдај ми една шача вода. Се двоумев измеѓу кока кола и фанта и на крај реков јас ке пијам канта. Ах бре,срцко28,прво место ке освоиш во „НАјбрукална брука“.
Легнала братучедка ми(7 годишна) на стомак и гледа нагоре,криви врат.И викам: -*****,не лежи така,ќе те боли главата. А она ми вика: Е да бе,што си ти,медицинска...(сестра сакаше ваљда да каже)...медицин...медицински братучед!?
Денеска една моја школска ја дигнаа да направи анализа за еден текст на таблата, и оваа наместо да напише кучето, куРето напиша
Сестра ми: „Колку ти е мрсна косатаа!!!! Ти течи мрса!!!!“ Ова пред помалку од секунда пред да го напишам ми го кажа, а се мислев кој бисер да го ставам.
Наставничката по македонски ( пишувавме состав и сега треба да го читаме ) : Иван напиша ли ? Иван : Да . ( и почнува да чита ) Граѓаните од село Тработивиште ... И ние патос , бидејки на овој час се кажаа пред тоа усте неколку бисери и усте не сме се изнасмеале на овие они усте казуваат .
Наместо да речам: Кате,пази,јас реков: Казе,пати. Наместо да речам Урмила(име е ова),јас ќе речев умрила.
На дечко ми нешто му објаснував и место да му кажам 15 цм јас му реков 15 мин. Негова реакција: split,од кога мериме должина со минути??
Другарка ми: Знаеш задутре е крај на светот. Јас: Ау,ау,а каде тоа ? Другарка ми: И што мислите,каде ке е крајот на светот ?
Натавничката по Македонски: -Дарко ајде прочитај го составот. Дарко почнува: -Мојот сон е да живеам на Хаваите, да имам голема куќа, кола и холдинг. Да седам и да се сончам на плажа додека моите родители скијаат до мене.
На тест по Географија Цаца: Амори Тамаро, кој гу открил Америка?? Тамара: Абе тај Метаксас... На Математика Наставничката: Филип, ај кажи ми кои се основни поими во геометрија Филип: Па наставничке, шестар. (мртов озбилен)
На телевизија платена политичка програма и цело време зборат,да се потрудиме ова,да се потрудиме она и брат ми се изнервира: -А да се потрудиме да не изумриме тука?
Ова е старо, раскажувам историја лекција и наместо Венко Марковски, мртва озбилна велам - Ванчо Миленковски