Правев презентација за Кирил и Методиј и пишав:Кирил починал непосредно пред неговата смрт ,а требаше:Кирил се замонашил непосредно пред неговата смрт.Фала богу што ја прочитав пред да ја ставам на УСБ.
Бевме на екскурзија и застанавме на една бензинска пумпа за да одиме по WC. Јас одев пред другарка ми, а таа само што беше станала од спиење. И едно време се завртувам и ја гледам што прави. Фаќа едно девојче за рака (ни го знае, ни го познава) и и вели : А ТИ ДЕКА МОЧА??
Hаместо да речам ми доаѓа вкус на лимон,ми доаѓа вкус на мирис ќе се сликаме со киви(демек слика со дрвцето да направиме)-ќе се слушаме со киви
Гледач: Баба Ρадо, син ми на шκоло само единици ρеди, дај κажи неκој леκ? Баба Ρада: Чај од суκало тρипати на ден!
Другарка ми наместо -Константин Велики на првото мисионерско патување таа: -Константин Велики на првото пензионерско патување
Ρеκов: κога ќе излегуваме вчеρа? Наместо да ρечам вечеρ,ρеκов вчеρа . Сега пρед малκу и велам на дρугаρκа ми: κаκва лисица си тии,а дρуга дρугаρκа ме ρазбρала: да ми го исцицаш тии dirty mind,тоа е.
Со другарка ми.Кога ќе умриме во гробот и телефонот ќе го клајме за да можат да не рзбудат,кога некој ќе ни звони Будали сме !!!!!!!!
Брат ми: .. И после таа жената се претвори во кожева боја. А предтоа ѝ беше црна со бела. А требаше да каже: И после на жената ѝ се смени бојата на кожата.
Јас пред некој ден викам: Се што правам за мене е со моја помош ___________________________________________________________________ Пред некој ден бев на улица и покрај мене помина едно дете и лафел со некого на телефон,а јас си помислив дека мене ми лафе и јас колку се вртам накај него и му вика да кажи што сакаш
Другарка ми кажува дека гледала „Диви јагоди“, некоја турска серија и јас и одговарам: „Јас јадам диви јагоди, не гледам“.
Сега сестра ми. Јас:Цеце натпреварот по физика ќе биди во недела. Таа:А бе да де на 31ви ќе е.. Јас:Ама 31ви е во сабота. Таа:Е да де на 32ри ќе е Me умре,будала е... Тато требаше да почни да пиши книга „Бисерите на Цветанка и Илина“,најчитана ќе беше.Награда ќе добиеше
А ја па слушам диви јагоди...Видиш ти таа работа. Он топик: Седиме јас и две другарки кај мене пред некој ден. Јас: ****,пушти ми ја Attitude. Едната другарка: Од Сепултура,од Металика или од ГНР? Другата другарка: Од Јашар Ахмедовски. Паднав.
Еднаш во средно на час по хемија проф. напишала нешто на табла и ни вика ајде коментирајте го ова и ние ќутиме и таа вика ајде како што коментирате на фејсбук на пример.. И еден другар се избацува “Топ си кисче“
Маж за ѓуптин ќе си земиш! Наместо ѓуптин за маж!! Сите се тркала од смеа И јас со нив,а бе будала сум!
Спремајки го внук ми денес за прошетка изрази желба да имал фризура во боцки ,после добиениот третман си даде комплимент дека имал иста фризура како Роналдо -Умрев од смеа
Вчера со сестра ми пееме На место на злосторот од Тоше и јас наместо Дај, разбуди се го нема сонот на вљубените. Јас пеам: Дај, разбуди се го нема слонот на вљубените Го нема слонот, само слончицата.
Дома кај нас дојде хаус мајстор да поправи некој работи... Надимак му бил Брљо .... малата сестричка оди кај него и му вика: Чичко Брњо , мам ппраша дали сакас кафе? Еве некој други бисери од неа... - Покриј ме со јоргованот(јорганот) - Ладно е ке си ги облечам шлипените пиџами( плишените)