во училница е штама а јас пред нацтавникот и пред сокласниците велам: - Ке те ебам јас тебе Маја .... ( па шо ме изнервира... ми се испушти ) си добив неоправдан ...
Брат ми на кафе со еден другар Арно ама другарот ја зел внукичката мала. Девојче од 5-6 годинки. Облечена била со дрес од Милан. Брат ми го видел такво облечено и ја прашал: -Ти, кукле за Милан навиваш значи, за фудбалскиот клуб Девојчето му одговорило: - А НЕЕЕЕ јас не навивам за Милан, јас сум за Ѓорѓи Иванов. За него навивам. Тој не знел што да му одговори и почнале да се смеат со другарот. И така Милан не, Ѓорѓе е.
Си седиме еднаш со еден другар, и ми објаснуваше како да стасам до едно место па ми вели: - Абе знаеш кај е трафиката кај Владо? Епа од таму одиш одоздола па надоле ... Врв! Се згазивме од смеа Еве еден мој: Другарка ми: Ааууу, пази ма ме отепа! Јас: Сори, ама и јас си ја искинав косата..
Јас го прашав братичед ми за мачето што го имаат: -А,од која раса е мачето?од раса џукела ли е? И потоа веднаш ми текна дека џукела значи куче,а не маче и веднаш сите убаво си се изнасмеавме.Сакав да го прашам братучед ми дали мачето што го имаат дома е од некоја мешана раса бидејќи мојот покоен дедо,на баба ми што ме одгледала родениот постар брат за неговото куче коешто било од мешана раса рекол дека кучето му е од раса џукела,па оттѕка сите животни што се од мешана раса се од раса џукела. Исто и јас еднаш за рибите што сме ги купиле за јадење прашував од која раса се,а дедо ми ми се смееше и ми објасни дека рибите не можат да имаат раса,можат само вид да имаат.
Смешни мислења! Вечно меморирана во глава - порака од другарка ми На шољата клечам, хартија влечам за газот се фаќам,поздрав ти праќам!
Еве еден и од мене Пишувам порака на другарка ми и направив грешка во неа и таа ми се јавува да праша што сум сакала да кажам со пораката зошто сум имала грешки . И јас и велам избини чапатна згрешка (печатна грешка
Па пред некој ден патував со воз на таа железничката луѓе врие и мајка ми купува карти јас стојам и откако купи јас со куферот забрзана за надвор а сонце пече што да причам и мајка ми од таму (се дере по мене) *****!!!! каде! и јас мртва ладна па надвор и таа иди ваму надвор од жешко ке умреш и сите во нас БРУКИ И кога се качував во возот едната нога ми се потфати на таа скалата кога сум се засопнала сите ги сликав одназат зошто носев фустанче а луге зад мене цела војска A ИСТО КОГА БРАТ МИ И СЕСТРА МИ БЕА ПОМАЛИ СЕДЕА РЕДОВНО НА ПРОЗОР НОРМАЛНО ТОЈ ОТВОРЕН И ГЛЕДАА ДОЛУ ШТО ИМАЛО И ДЕКА СЕСТРА МИ НАЈМАЛО И НАЈМАЗЕНО СЕ ШТО САКАШЕ ИМАШЕ И НЕШТО АКО НЕ И Е ПО КЕФ ОДМА ВРИШТИ И ТАА САКАЛА ДА СЕ НАВАЛИ ПРЕКУ ПРОЗОР ЗА ПОУБАВО ДА ГЛЕДАЛА И БРАТ МИ ЗА ДА НЕ ПАДНЕ ЈА ДРЖЕШЕ СИЛНО И ТАА ВРИШТЕШЕ И МАЈКА МИ ЗАТРЧАНА ИДЕ ОД СОБА И ВИКА СТО Е РАБОТАВА (ИМЕТО НА БРАТ МИ) И ТОЈ ЦЕЛИОТ ИСПАНИЧЕН И НАБРЗИНА КАЖУВА И ПЕЛТЕЧИ АМАМАМА МАМО ****(ИМЕТО НА СЕСТРА МИ) КЕ ПАЈЏИ(ПАДНИ) И ДЕН ДЕНЕС ГО ЗАФРКАВАМ ЗА ТОА И МНОГУ СЕ НЕРВИРА ИСТО ЕДНАШ БЕШЕ НАВЕДНАТ ПОД БИРОТО ОД КОМПЈУТЕРОТ И ЈАС ГО ШТИПНАВ ЗА Г**ОТ И РИПНА И КОГА ЈА УДРИ ГЛАВАТА СЕ ИСПОПАЃА
Јас ако почнувам да ги кажувам сите мои бисери има редок ѓердан,поубав од охридскиот ѓердан со бисери да направам Во Законот за глупирање и бисерување Член 4 Став 7 Алинеја 99 со изменување и дополнување ќе накачи и долунапишаниот бисер: (лично мој ) Ти кога се смееш,насмеан си?
Сериски убиец е тој убиец што убива во серии, ова го кажа едно девојче уште кога бев во основно, сите бевме... (Чекај, што?) аа после неколку секунди
Синоќа седиме со комшивките и пиеме кафе. Потоа велиме ај да си гледаме во шолјите и јас и велам леле имаш жена со тело на кокошка ама главата и е права главина кокошина
Другарка му го имаше заборавени нејзиниот тел. кај мене и ми вртеше од кај мајка и. И дека на секој пола саат се слушавме ( да не се има нешто десено во меѓувреме) јас вртам кај мајка и и мајка и ми се јавува и му вика: - Јас сум до продавница искочена ****** дома остана јас: аха ок пренесете и дека сум ја барала она: важи ќе и кажам да ти се јави јас: ФАЛА НИШТО ЧАО! и мртва ладна јас спуштам и одам накај дневна и и коа ми текна што кажав умрев од смеење Колку ме за*баваше за тоа кога и кажав ха хахахахаххахахахаххахаха ама и сеа к ога ќе се сетам. се превртувам од смеење
Бевме со другарка ми искочени и требаше да поминеме улица. И таа сакаше да помине, но идеше едно такси и јас место да кажам пази ќе те згази такси, јас кажав ќе те згази автобус хахаххахахахахах
Во основно уште бев и тоа 2ро одд. и имаше прашање на тест: што треба да јадеме за да сме здрави? и јас ни мислење,ништо пишувам одговор: Манџи! Спојлер Па што, од дома ме учеа дека ако јадам манџи ке имам добро здравје