Не се чека многу мислам. Јас летоска една недела дали чекав. За телефонски можеби може ама не знам телефон.
Претходниот месец се испаничив за пазувите демек гради од нив ме болат оно сум имала акна од бричот. Ама овој пат една недела пред добивање, посебно едната града ми е поболна, се шардисав од страв . Имав чуствителни гради ама едната како да ме подболува, така ми се случува само во бременост, а сега не сум бремена.Немам отоци, грутки нешто, само повремена болка.. Со што да ја намалам болката? Ставив лист од зелка тоа ми има кажано доктор, друго што може?
Направи си едно ехо и мирна ќе бидеш.Види државно или Толовски приватно.Еве јас имам многу болки ама имам цисти кои треба да ги пратам на секои три месеци.
Mene me boli ednata grada no ne gradata tuku koskata kako da me boli okolu gradata taka pocna od vcera pred toa ne me bolese. Jas se pritiskav se nalegav I sega kako poveke da me boli. inaku treba da dobijam za 10 12 dena. Dali e rebro ili sto mozi da e..
Здраво 18нед.сум бремена. Во десната брадавица осеќам нешто ко да ме кЦа ,пулсира ме боли не цела дојка само некако внатрешно брадавицафа. што да ставам?