1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.162
    Допаѓања:
    20.560
    Ти си знаеш, батка :D

2. DebbieLegg

DebbieLegg Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    362
    tipicen odgovor,se nadevam deka kolku i da si limitirana mozes da svatis deka partijata ne e nasledna nitu imotno prashanje za i jas da bidam vmro.
    Za marginalec dosta vnimanie posvetiv,neam namera povekje da pisuvam za nego,ti rekov ti mozes i da go obozavas i da mu se klanjash,toa e tvoj hendikept i jas za zal ne mozam da ti pomognam okolu toa,pobaraj struchna pomosh.

3. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    Темава не е ВМРО наспроти СДСМ, туку е конкретно за прислушкуваните разговори кои излегоа во јавноста.
    Се прашувам дали така им се обраќате и на луѓето кога зборувате со нив во живо, а не само скриени позади аватар. Чудна сила дава анонимноста.

Најсериозно сега, без мешање партии, заборавете на момент кои сте и за кого сте гласале, тоа што го слушнавте на снимките денес ви беше океј? Не сакате подобро за себе и своето семејство?
    Бидејќи не знам за вас, ама јас планирам да останам во државава, не сум заинтересирана да ја напуштам. Мојот престој тука не е привремен.

Патем моментално има протест пред влада, сликава ја видов на твитер, заедно со уште неколку со стотина луѓе кои протестираат. Некој да не поминал таму да види како е ситуацијата?

На Kitten, Edie.S, makedonkamak и 6 други им се допаѓа ова.
  4. troublesome

troublesome Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    152
    Немој да мислиш дека може да допре твоја навреда до мене, премногу рурално делуваш за тоа :D
    Можеш слободно да одиш кај твојот родител и да го наречеш лимитирана просечна вмровска амеба наместо на анонимен форум да се силиш на непознати.
    Фино сте средиле вие, тато во вмро, ќерката опозиција, ама немој да мислиш дека малку такви има во оваа држава. Малограѓани и ситни души кои гледаат да искористат секаде од каде е можно. Ама затоа за ништо нема да ве бидне. Цел живот ќе ломотите пред коперација за ситнеж.

Последна измена: 20 февруари 2015
  5. Петре Прличко

Петре Прличко Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    387
    Да, гледам дека @troublesome паѓа во несвест на мојата интелегенција, мојата убавина, мојот шарм. Цело време ме опсипува со љубовни пораки и колку ме посакува, лол.

Во многу работи си во право кога сум во прашање јас. Треба повеќе да се замарам со сексуално-љубовни проблеми барем да имам некоја корист од форумот.

6. DebbieLegg

DebbieLegg Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    362
    (y)

7. Петре Прличко

Петре Прличко Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    387
    Да, сакам поубаво утро, но не од СДСМ, Пленум, Сорос и сите тие финансирани организации. Не, фала. Нивното добро утро уште го чувствувам на свој грб.

Протести пред влада? Кој протестира? Толку лесно паѓате на манипулации тоа е едно чудо. Очигледно е дека странски служби, невладини организации пумпаат огромни пари да го срушат Груевски од власт. Очигледно времето кога го подржуваше Западот помина, но има еден проблем, а тоа е дека е популарен меѓу народот.

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  8. troublesome

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    152
    Немој да си објавувал монтирани разговори сега и ти, Петре, пази како се однесуваш.

9. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    Не паѓам јас на манипулации, прашав каква е сиуацијата, затоа што очигледно има протест. http://a1on.mk/wordpress/archives/454118?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Патем, може треба повеќе да се информираш за студентски пленум, затоа што насекаде по темите шириш дезинформации.
    Зборувај конретно на темава, ти можеш да веруваш во какви сакаш теории на заговор.

10. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    E pa slusajte si go latas

11. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.645
    Допаѓања:
    14.099
    За жалење сме сите бидејќи сме се родиле во погрешно време и место. Го апселе Љубе и му ставиле пиштол во уста, ама се договараат тоа да не се пушти на тв. Од кога е нормално невини љуѓе да се апсат, па и пиштол во уста? Гнаси, гниди, да горат во пеколот. Љубе во Хаг помина 4 години за Македонија, и како му вратија? Оваа власт не една, има 101 афера, де метлата на Бети, Нешковски, Тамара, Душко млекарот, гласачи од Пустец, контрапротести...Ке се спаси ли оваа измачена земја од тој канцер или ќе се избрише од географска карта.

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    potocno kazano neznaenjeto e blagoslov
    mvr ako saka moze da doznae IP adresa na site so postirale i da pobara adresa na ziveenje preku nivniot internet provajder (wfh)

licno se izvadiv od pamet koga procitav deka Kotevski saka da gi tuzi (spored zakonot za gragjanska odgovornost) site so kazale deka mvr se anonimusi ili so spodelile link so odi do tekst so takva sodrzina (ako se desi toa ke bide politicko samoubistvo i afirmacija na se sto se prikazuva...ali nikad ne se znae covek sto e pritisnat vo kjoshe e opasen covek, pogotovo koga ima vlast vo svoj race) :puke:

EDIT:
    blagodaram do toj so go editirase tekstov
    i pritoa gi izbrisa komprimitirackite informacii za petre (navedov od kade e i koj operativen sistem go koristi)
    sega se osekam posigurno koga znam deka nekoj admin/mod cita se sto e pisano i slobodno moze da editira so bilo lol

13. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.391
    Допаѓања:
    17.612
    Абе шо ги дриблаш, "у курац" нек идат :D(facepalm), сите поштени а да ги слушне човек на мобилен да се запрепасти. Некој употребува термини како : ебаго, нагузуење, у курац, јебига, му го спопикавме, некои се служат со медицински термини што поим немаат што значат па несоодветно ги употребуваат како на пр.ретардирани, ментални, морони и сл. Па демократија, кој како сака се изразува, ете и на форумов е се дозволено наспроти нивните т.н. правила за пристојно однесување, ме изненадуваат со таквото допуштање на се и сешто.
    Кога не знае да се дискутира мора да се етикетира, да се лечат фрустрации, да се полни егото, да се прави интелектуалец итн...
    А бомбава е тежок криминал, ај што не може да се искористи како доказ во судска постапка па и ништо не докажува освен тоа дека на нелегален начин се снимани приватни разговори за што следи кривична пријава. Сами си го "спопикаа" :rofl:
    Ај сеа да се лајкнуваме на комуњарска линија :lol:

На troublesome му/ѝ се допаѓа ова.
  14. troublesome

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    152
    Баш ми е здодевно, би сакала да чујам нова бомба.

15. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.947
    Допаѓања:
    36.935
    Ако е вака како што викаш, кажи ми што им се случува на владите во случај кога ќе ги разоткријат како кај нас? М? Си поднесува оставка премиерот или претседателот, така? Во нашиов случај тешко дека Грујчо ќе почувствува морална одговорност. Ако воопшто знае што е морал и одговорност.
    Токму поради овие причини што ги наведе и јас не ги сакам СДСМ. Ама знаеш што? Сега кога ја гледам оваа диктатура, времето на СДСМ и нивниот режим ми е мало дете во споредба со овие.

На MiloMalo му/ѝ се допаѓа ова.
  16. troublesome

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    152
    Ова што беше, не сум запознаена?

17. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.947
    Допаѓања:
    36.935
    Се сложувам дека е тежок криминал. Местење судски одлуки, интервенирање да се отфрлат обвиненија, апсење на лице и третирање на истото како стока итн... Списокот е долг... а што уште не очекува, допрва ќе видиме.
    Баш си го “спопикале” (колку интелегентен збор) Гарант “г-нот" Мијалков ти е идол.

18. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.391
    Допаѓања:
    17.612
    ДА :D , а тебе гарант ти е Заев?
    А како ќе ВИДИШ што допрва не очекува, нели прислушкувале, зар и видео снимки имаат?
    еј ама ми го спопика :rofl:

На ccca му/ѝ се допаѓа ова.
  19. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.947
    Допаѓања:
    36.935
    Не треба којзнае каква интелегенција ниту пак видео снимки за да претпоставам какви се гадости не очекуваат во иднина. Имам очи, доволно сум интелегентна и непристрасна (замисли) за да видам што се се случуваше до сега во државава. Така што... ќе почекаме, па ќе видиме.

п.с
    Јас не спопикувам, немам таков афинитет. Тоа ви го препуштам вам, Мијалковистите ;)

20. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.391
    Допаѓања:
    17.612
    Да бе, вие се служите со тешки медицински поими, типични бранковисти.
    Е ова е проблемот поради кој не може да се дискутира во политика, веднаш етикети, поделби, навреди помеѓу членови. А барем да се повикувате на нешто докажано ама ете самата си кажа дека се тоа само твои претпоставки.
    Ако се продолжи на овој начин со муабетите во политика, со меѓусебни навреди и плукање, поставување дијагнози итн.подобро да се затворат темиве, ништо корисно од нив.

На i...ja му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.