1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Ako ako neka gi objavi , neka vidat kakvo g*****o e , i da im gi zatnat muckite na tie sto go branat , i neka glasaat pak za nego mozit ke gi povozit vo mercedesot od 600 000 evra

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.234
    Допаѓања:
    4.290
    Слушнав дека наводно на семејствата оддамна им биле презентирани материјалите за немилиот настан и дека тие дале согласност тоа да оди во јавноста.

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    38 бомба , овој пат за Дуи , малце да ги раскара нив

Почнува од 15та мин.

4. piranha

piranha Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    45
    После се што се случи заземаш страни и браниш политичари? Донекаде ќе разберам кога ве излажа да протестирате ама после се што овој направи во Брисел уште ќе го рекламираш? Нема дилема дека таквите партиски послушници го заслужуваат она што ќе се случува понатаму со државата, штета е што сите жители ќе ги трпат последиците, не само вие.

На orevokrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    Ах дојде и тоа време да се зачленуваат нови фејк профили и да се "војува" за Грујо .... ако ако , тоа само си покажува дека имаат ефект бомбите.

На lady.v и blueberry93 им се допаѓа ова.
  6. piranha

piranha Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    45
    Ох глуп народ. Прво, јас не сум вмро, против вмро можев да напишам роман да бевте вие вмроФци, ама затоа што вие сте комуњари, ви ги плескам вашите вистини во лице. Второ,јас не сум будала да војувам за некој, да одам на контра или нa протест. Трето, ти допрва ќе се чудиш, по неколку месеци до година какво време дошло.

7. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    Не сум ни јас Сдсм, ако прикажуваш бомби на форум кој има тема за бомби незначи дека си сдсм? , или по default мора да си сдсм? , ама вистини исплеска , а кој се тие вистини ? ај прикажи ги тука , све што гледам е се празни реченици .... друго слушам веќе од кога почна првата бомба, дека ќе дошло лошо време , војни ова ќе било , она ќе било , ќе сме се чуделе ќе сме плачеле .... ама ништо , НИШТО не се дешава....

Кога Грујо ќе падне , нема да дојде лошо време , ние веќе сме на дното , полошо неможе да биде.

На anakonda88 и lady.v им се допаѓа ова.
  8. Punk girl

Punk girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2015
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    436
    Знам што е фамата со Смилковското Езеро . :P

9. piranha

piranha Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    45
    Ако не сте сдсм ти и луѓето што го делат твоето мислење тогаш зошто одите на протести организирани од сдсм? Логично е да се организиравте сами без нивните функционери. Груевски е се што викате вие, ама Заев направи да се изгуби препораката за ЕУ.

10. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Е не можев да не ти реплицирам. Овие краделе, местеле избори и слично и твојата констатација е дека заев е крив. Браво!

На anel, anakonda88, blueberry93 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.046
    8)@piranha, дали за да протестирам, тебе треба да те прашам смеам ли или не, или кого да поддржувам или не ?
    Јас сум неопределена, ама веќе преку глава ми е од етикетирање и притисоци на сите полиња кои доаѓаат од оние што се ВМРО-вци. Поради нивната заслепеност и подмитливост како и нетолеранцијата кон секој што мисли малку со глава, се мислам веќе сериозно да го одберам СДСМ како дефинитивно пологична опција.
    А ние во ЕУ со Грујо никогаш нема да влеземе, а тоа му е и целта, затоа што така нема да може да пере лесно пари со неговата тајфа. Со реформите и онака не сме мрднале со години веќе, дури одиме назад, а трошењето буџет за популизам додека народот бега оттука или гледа да преживее со 6000 ден. (доколку ги има воопшто и тие), само уште повеќе го мотивира револтот кај граѓаните да протестира.
    И сериозно, ако некому му е убаво вака, со правење наудрен за состојбава во земјава, покрај оваа диктатура и лоповлук од сегашнава автократска власт, кои го дотолчија граѓаниниот, нека си го поддржува диктаторов. Тој и онака со неговата разбојничка дружина, гледа дека сеуште има заслепен народ кој лесно може уште да го молзе и краде и затоа нема да се помрдне ни милиметар.
    И уште и да не протестирам ...па и да се правдам ЗОШТО !! пфффффф

На Annath, anel, blueberry93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.668
    Незнам што ги убедувате заслепените ?!
    Незнам ни што ги убедувате комуњарите ?!
    Народот се подели со пуста политика, тие станови накупија, пари во швајцарки банки, се обезбедија за три поколенија а овие овде што се убедуваат ГОЛА БЕДА !!!
    Па и ке ги поддржувате !!!!
    Се има крај, па и нивното !

На Annath, anakonda88, MiloMalo и 2 други им се допаѓа ова.
  13. piranha

piranha Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    45
    Зошто сте толку ограничени?@kukla21 од се што напишав, ти се вдаде да го одбраниш Заев. Браво за мене или за тебе? @Abrakadabra ова и за тебе важи. Лоповот на власт во Брисел направи повеќе отстапки, Заев беше тој што одбиваше, дури дојде дотаму да ги влоши своите односи со евро-дипломатите затоа што не знае протокол селанецот, исто како што не знае англиски, како што не знае ни македонски, а сака сите да не учи албански. Сега гледате поради кого е изгубена препораката? Не барам да ме прашувате мене дали ќе протестирате туку ве критикувам што протестирате рамо до рамо со сдсм. Вие разбирате дека ако сакате промени потребна е нова партија, нова програма, не се потребни сдсм, тие се изгубен случај. Затоа е прашање колку вие сакате промени и колку вашите намери се искрени и престанете да мавтате тука.

Последна измена: 17 јуни 2015
  14. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Госпожа, да не ме спомнуваш во вакви конотации уште еднаш! Се зачлени вчера и одма етикети почна да ни лепиш и да вреѓаш?! Тука секој има свое мислење и истото го образложува. Секој со своите убедувања.

А сега ќе ти одговорам со целата моја ограниченост!! Ти нормална ли си?! Лицето на власт се докажа како владее ама треба да остане на власт и да организира избори. Ама имал отстапки. Браво! Еве мој длабок наклон за тебе.
    Мојата чудесна македонија!

На referentka, Abrakadabra, Mishela и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. piranha

piranha Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    45
    Да знае Заев колку верни обожавателки има, ќе биде многу среќен. Доста се жалите дека живеете во сиромаштија а по цел ден дробите пред компјутер, сега кога ќе дојде лето ќе ја гледам пола држава комуњари на фб, кој во Грција, кој Турција, Египет, некој на Малдиви. А кога не се таму пак истиот муабет од тие луѓе „Грујо не ограби, немаме што да јадеме“ |( Одам во бутик, се што ми се допаѓа а е најзастапениот S број го нема, како тоа немате пари а успевате да кренете се? Понатаму, доста лажете дека ви вршат притисоци, дека вмро со закани добивале мнозинство гласови, срање. Зошто никој не ме натерал мене на гласање, на протести и такви маскаради? Тоа ме нервира мене, зошто лажете и се преправате.

16. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.689
    Допаѓања:
    98.441
    Абе @piranha ти ја исчита ли темава или одма рипаш со навреди тука од нигде никаде?
    Ако толку ти жежи да се расплинуваш на оваа тема, вечер пред спиење за добра ноќ исчитај ги овие 100тина страници на темава, па утре држи предавања кој за кого е и како е.

Ние разбираме што треба, а ти разбираш?! Да беше кадарна прво да ја разгледаш темава, ќе видиш дека ова цитираново е токму тоа што го сакаат наводните СДСМ членови тука според тебе и наводните поддржувачи на Заев, ама очигледно ти дошло до навреди, а не до дискусија!

И нека биде Заев сељак, и нека не знае англиски и ако не ми е политичар пар екселанс како и сите останати на нашата политичка сцена впрочем, и ако веќе ми се блуе од политика и од целата ситуација во државава - БРАВО за стабилниот став во Брисел!

На referentka, anakonda88, kukla21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. orevokrsacka

orevokrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    2.472
    Допаѓања:
    8.587
    Не можев да одолеам да не искоментирам..
    Пиранке, со неколку поста успеа многумина да испокасаш, (муабетот ти држи вода) само нешто треба да знаеш: ако си против Заев и СДСМ, автоматски си за ВМРО! Ни за милион години не можеш да ги разубедиш дека си непристрасна кон никого!
    А од мене имаш браво, зошто си една од ретките кои незадоволството од едните не го преточува во автоматско квази-идеализирање на другите (па макар биле и најголеми скапаници).

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.046
    Аааа, па ти од твоите ВМРО вки / овци неможеш да дојдеш на ред, кутрата ти ! Па жали си се у штаб дека неможеш S бројче да најдеш и на патување за Малдиви на ред да дојдеш од нив :party: !
    А ти воопшто работиш ли нешто штом цело време гледаш кој - што прави или си пикната во шопинг администрацијата на Грујо ?

На referentka, Aschenputtel и kukla21 им се допаѓа ова.
  19. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Е како бе непристрасна?! Еве мене ме етикетираше како љубител на Заев.. Да си прочитала ти некое мислење а не да улетуваш како падобранец ќе видеше колку го сакам лицето.
    и да не ти чуе кој на одмор кај ќе оди. Не сме сите паразити кои ја цицаме државава и одиме по кампови. Величи си го шефот бидејќи тоа ти е едина шанса во животот.

На blueberry93 и anel им се допаѓа ова.
  20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    Еве линк од Европскиот извештај

http://www.sdsm.org.mk/upload/Izvestaj_Reinhard_Priebe_MK.pdf

"Во Извештајот на европската експертска група, подготвен од Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската комисија, децидно е наведено дека снимките што ги презентираше СДСМ, „се направени во просториите на УБК во Македонија“. Предмет на загриженост на групата е „фамилијарната поврзаност помеѓу високо позиционирани политичари и носители на високи функции во УБК и во Јавното обвинителство"

На anel му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.