"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    Wow, какви аргументи. Готово, ме убеди! За твоите ќе гласам!

2. Priroden

Priroden Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2015
    Пораки:
    799
    Допаѓања:
    2.960
    Не сме луди да кажеме дека преродбата успеала :D Бар за мене си кажувам уствари.
    Ги фатија у криминал, точно, али партиските и тие што имаат корист од нив пак ќе ги гласаат, колку и да викаме дека се глупи, овчички или не знам што.

Дискутираме реално. Го сакале Заев, да верувам, али повеќе од Заев си ја сакаат работата што ја имаат моментално, која што не им е сигурна ако се смени власта. На тие не им е гајле за демократија, колку и да ми изглеаше дебилно што шеруваа статии со странски служби и жолти комбиња, од друга страна ги разбирам.

3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    Ај, ми тргна со темава па да си прашам пак што не ми е јасно. Која е таа друга страна од која ги разбираш?

4. Priroden

Priroden Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2015
    Пораки:
    799
    Допаѓања:
    2.960
    Си ја чуваат работата. Реков колку и да ми звучи дебилно а ми звучи многу дебилно, подобро за нив е да си се вработени на државно отколку ако се смени власта хипотетички, да останат на улица.

5. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    Не знам, мене тоа не ми е доволно да разберам човек што се согласува со Курир глупости, ги постира на социјални мрежи и ги убедува сите дека е вистината. 'Абе глупости се овие и испаѓа дека сум глуп, ама ај барем работа имам, Груевски е закон! Што е битно правда и морал и такви ствари.'

Не, не е доволно за да разберам, исто ко што не ги разбирам овие што тврдат дека Заев е закон човек без дамка. :D Не знам дали е смешно или тажно.

На Priroden му/ѝ се допаѓа ова.
  6. NightBreaker

NightBreaker Активен член

Се зачлени на:
    8 август 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    398
    Детси е вака да мислиш. The NightBreaker returns. :D

Не викам дека немаш право така да мислиш, ама мене ми делува ептен дебилски така да се плаши администрацијата како мали дечиња. Јасно е дека најверојатно они ќе си гласаат за моменталниот стопан кој ги рани и издржува сите нивни каприци!

Ама ајде мисли логично и разумски зашто било која партија која ќе дојде на власт би сакала да отпушта администрација кога тоа е нивно најсилно оружје и гласачко тело? Мислиш дека ќе заменува вмровска со сдсмовска администрација? Deal with it! Доста беше на одредени цицачи, а со денови не се појавуваат на работа. Отказ за таквите, right now right here!

7. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    Кај ги слушате бе овие муабети, останување на улуца , бркање од работа и слични манипулации...тој што е вработен законски, никој нема да го чепне. Тој што не исполнува услови за некое работно аго добил заради лепење плакати, па не ни треба да го држи местото

На kukla21, poenta, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    Од администрацијата мора да се отпушта, порано или подоцна. Тоа е реалноста. Премногу непотребно вработени што цицаат државни пари без да дадат никаков придонес.

На poenta, anakonda88, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Priroden

Priroden Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2015
    Пораки:
    799
    Допаѓања:
    2.960
    A Maкедонија е нормална земја демек, се е по правила и прописi и ако те отпушти на пример новата влада демек има кај да се жалиш? :D

10. maca cvet

maca cvet Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2014
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    455
    во право си каква ни е сегашната пак за новата

На Priroden му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    Не реков дека е нормална земја....меѓутоа, досега ниту една влада не направила таков глуп потег , да почне масовно опуштање на администрација заради партиска припадност, тоа е политичко самоубиство...затоа нема ни да се случи

На cresa-jagoda и NightBreaker им се допаѓа ова.
  12. Priroden

Priroden Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2015
    Пораки:
    799
    Допаѓања:
    2.960
    Ќе му го извадат видеото од пред 5-6 години кога кажувал дека сите ќе ги отпуштат и толку му треба на народов да се уплаши. Не постои логика, опстанокот е во прашање.
    Али многу би сакал да сум грешка, ќе видиме што ќе се случува периодов.

На Kukla994 и maca cvet им се допаѓа ова.
  13. NightBreaker

Се зачлени на:
    8 август 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    398
    Епа тоа многу говори за нашиот народ тоа ќе кажам само. Кукавички менталитет. Ќути, наведни глава и работи/гласај за кого ти се каже! Сон на секој политичар/работодавец.

Знам дека бунтовни и smartasses никому не одговараат пошто лесно ќе го провалат криминалот и беззаконието! Затоа сиве овие 10 години се работи на разбивање на интелектуалното ткиво на Македонија за да остане само проста раја, а тие што се на власт да владеат вечно! Но... гадно се зезнале во проценките пошто македонскиот народ е неуништив, како пиреј е, куби колку сакаш, пак ќе никне и ќе те направи лом. Viva la MKD DNA. :D

На Kukla994 и maca cvet им се допаѓа ова.
  14. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Додека има овци, нека ве стриже...

На honey.11 и maca cvet им се допаѓа ова.
  15. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Најтбрејкер тебе не те цитирав туку ти се обраќав, нема што да ти цитирам.
    Си ја утнал темата ти реков, местово е за бомбите на заев не за лечење на твоите фрустрации.
    Самиот не знаеш што сакаш. Приметив дека си еден поранешен исто досаден член само со нов ник.
    Не само во политика, и општо на форумов си досаден, напнуваш со глупости, се правиш дрвен адвокат на сите. Простено ти е, толку ти е капацитетот. Ај смири живци, напрај нешто благо па постирај во инстаграм, да видиме колку си креативен, го отупе тука.

16. NightBreaker

Се зачлени на:
    8 август 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    398
    Со ваков негатизам покажа и докажа кој тука си лечи фрустрации. Се закопа самата до гуша! Само луѓе со мака и што нешто ги тишти и ништи вака негативно гледаат на се' во животот. Денес јас сум ти мета, утре друг... и се така до којзнае кога. Не е проблемот во мене, тебе секој те нервира тоа е факт! Смени го аголот и гледај позитивно на животот, а не тука сум пишал нешто што не ти се свиѓа или е различно од тоа што ти мислиш па вриштиш во себе од бес и омраза!!!

На anakonda88 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Исто како и разговориве овде, вчера слушнав двајца другари како се расправаат кои ќе "тепаат", вмро или сдсм. Муабетот беше баш како да се расправаат за некој посран фудбалки натпревар.

Од кога доброто на една криминална партија стана поважно од доброто на државата?

Партискиот мозок треба да прошета подалеку од кафаната и администрацијата и да види дека таму има и живот, а има и идеја. Не сакам повеќе и да се зезам на нивна смета.

На anakonda88, Priroden, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  18. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    да се уплаши некој од такво видео докажува дека само е ограничен како отсечка....ограничено глуп...или глуп по потреба, незнам како да го наречам тој вид на глупавост.
    односно тоа се луѓе што знаат да направат разлика помеѓу вистината и лагата и помеѓу реалната слика и рекламата и лагата ама така им чини...да се прават наивни, неразбрани, згазени, потиснати...
    таквите луѓе бараат оправдание за пред околината да ги оправдаат своите ставови, односно, гласам за нив за да не ја изгубам работата а всушност и рацете да му ги исечеш, нема да гласаат за некој друг

На kukla21 и Priroden им се допаѓа ова.
  19. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Добар си за релаксација помеѓу две епизоди од просечна серија.
    Интересно е додека сам си правиш муабет.
    Ако сакаш утре дојди со ник-Наполеон, пак ќе си провиден, имаш ти историја тука, само не ми текнува колку пати беше баниран. :D
    И пак си офтопик :D

На maca cvet му/ѝ се допаѓа ова.
  20. honey.11

honey.11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2013
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    973
    a dali nekoj od vas ima nekoja informacija dali denovive imashe nekoe izvestuvanje za toa dali kje ima bomba nedelava ??? Bidejkji neli jasni bea SDSM dokolku ne se izbere sprecijalen obvinitel do 15.09 prodolzhuvaat so proektot vistinata za Makedonija ??

p.s. i se' do sega beshe vistina nishto ne e nitu lepeno, nitu secheno, nitu pak ne znam sho :) bash gi otvoria ochite na nashiov ni narod, no ne znachi deka kje bide arno i so niv na vlas dokolku eve da recheme sega pobedat na 26.04.2016 toa e moe mislenje :)

На anakonda88 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.