"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    Јас не сфаќам како сте се фатиле за тоа од кај се снимките, а игнорирате што има на нив.

На daylight, Kaley, galapce и 10 други им се допаѓа ова.
  2. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    ете @Lilit објасни да не се повторуваме едно исто.
    и слушајте ги тоа што го зборуваат, а не да се замарате од каде се снимките.

На Kaley и Viki693 им се допаѓа ова.
  3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Луѓе дај стварно без навреди. Секој си има право на мислење и може слободно да си каже без осудувања.
    Полека и смирено. Зошто се нервирате без потреба?
    И Заев со Никола, и Пендаровки со Ставревски, и Шеќеринска со Гордана и не знам кој со кого, утре-задутре на кафе ќе си седнат како ништо да не било. Секогаш било така, џабе се вреѓате кога нема потреба од тоа.
    Секако сите политичариве глумат, тоа шо го гледате на тв е маска.

На AL.MA.EL, veren и Elissa им се допаѓа ова.
  4. mackica1

mackica1 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.721
    хахаххах лолови сте..Елиса прашуваш прашања ко од марс да си падната :D Не е толку фрапантно тоа што се прислушкувани и зошто, битна е разврската и содржината, мада нишо не ме изненади содржински битно дилемата е разрешена со доказ.

5. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.309
    Допаѓања:
    22.602
    Види вака во ред е еве слушаме се, како и да е ќе си сватат сите кој згрешил, кој бил во право кој не бил народот за кого ќе гласа за кого нема да гласа, има време ете се ке си дојде на свое. Од марс не се паѓа туку така лесно ако се сите овде толку паметни дај да ја отвориме темата пошироко. Не само во владеењето на вмро туку и во владеењето на сдсм што се правело. Приватизација поматна од Вардар, атентат врз претседател, територијална поделба на државата и милион други глупости. Значи ако овие сега актуелните се лоши тие во минатото беа катастрофа. Никогаш нема да верувам во сдсм оти и тие се видени и добар доказ за пропаѓање држава.
    Ако се понуди опција со сосем нови луѓе тогаш јас прва би отишла на таа страна, а да го бранам Заев сега за овие муабети што ги пушта во јавност, никогаш. Него најмногу го видовме, сме го слушале кога викаше ке се пука, ќе бркаме живи луѓе ќе јадиме и ај нека си пушти некој негов муабет со Рада или Бранко или било кој од партијата а не со ќеркаму.
    Кој мачка тој, и башка како тврди дека власта прислушкувала, (ова ми е прашањето од марс) Кој може сам да си дозволи да се прислушкува????? Кој е таа будала. Мислам нека каже дека тој прислушкувал па ако сум јас од марс падната не се сите. Мислам како???

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Колку бомби ќе има, 25?
    Црно ни се пишува ако е точно, нервно ќе попуштиме сите од грозотииве што ги правеле.
    Убаво викаат среќен човек е игнорантен човек.

7. stejsi2005

stejsi2005 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    1.174
    И едните и другите се исти гомца ама различно смрдат :puke:

8. mackica1

mackica1 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.721
    "Незнаењето е благослов" за џабе не рекле :D
    Апсурдот е што ние сите ова го знаевме, само што го обелоденија со аудио докази па сега е поверодостојно или сакате да кажете има некој што мислел дека Гордана и Грујо се поштени па сега се изненадија? сите се поврзани и сдсм и вмро и ништо нема да се смени само ни прават драми да си знаете.

1513680_963177927026457_3967623236100767632_n.jpg

На AL.MA.EL, stejsi2005 и referentka им се допаѓа ова.
  9. DebbieLegg

DebbieLegg Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    362
    Koga kje prochitash mislenja od chlenovi so po 300-500 milslenja od koj shto 95% se od 1-do 2 zborchinja i potoa gi gledash na politichka tema kade sho maloumno ja branat politikata i postapkite na vladata a po se ostanato plukaat, pritoa zadolzitelno se neutralni no ja sakaat makedonija :D
    Ako se zeme predvid i toa so rechisi site se na latinica a po chustvitelni temi baaaaam se obavezno kirilica i po celi strani.
    Alo oprajte se, ni trodupli profili ne te/ve krijat.

Последна измена: 27 февруари 2015
  10. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    а што е битно во целава приказна приватизацијата и останатото, а??? Грешеле, народ престана да ги гласа и чича мича готова прича. Си ја добија својата казна. кој им дава право на овие да се однесуваат вака??. Кој им дава право да рушат, затоа што некој им е трн во око.. И Фуере партал ги направил...
    И баш сакам да ги чујам тоа снимките за името на грујо па да видљм во кого ќе.се колнеш. љубе го расчеречивте за тоа, а немал никогаш моќ да носи одлуки, а ова....

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  11. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    @Lilit ova "gnoj narod sme" :x :worried:
    Znam deka ke reces deka sakala da priznaam ili ne taka si e.Ili deka ti e seedno kako nam ni zvuci,ama nemozev da ne go zabelezam kako preteruvanje.Vakvo napajganje na na sopstvenata nacionalnost mislev deka ima samo vo postovite na Petreto.Do toj stepen.
    "Gnoj sme" :| pa sto ne se samoubieme site,so ja zagaduvame okolinata?
    Vo cija narodnost,vo cija drzava nema sekakvi luge?
    Napaganjeto na sopstveniot narod do ovoj stepen ne ne pravi po nisto posebni.Isto i obratno.Ama sepak.Nekoi zborovi ednostavno ne se upotrebuvaat na nekoi mesta.
    Eli spored tebe montirani se?:wasntme:
    Ako vidime i video snimki sto ke sleduva,deka Grujo go klonirale?:D

12. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.676
    Допаѓања:
    14.140
    Се во што се сомневавме, местенки, реваншизам, криминал се се потврди. Се е кристално јасно. На терен губиме територии, луѓе гладуваат и се иселуваат, а тие лечат фрустрации. Најголеми предавници во историјата на Македонија. Млади луѓе кои не гласате наизбори, се врати земјава 500 години назад, треба ли уште 500?

На Orianna му/ѝ се допаѓа ова.
  13. mackica1

mackica1 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.721
    Лилит не е далеку од вистината, навистина сме таков народ, народот е тој кој што одлучува, немаме критична маса, се продаваме за евтино и после ја криеме опашката и ја подкривуваме кичмата, така не размислува здрав народ па уште да се фалиме меѓусебе дека сме супер и дека ни цвета у државава е тоа го сакаат политичките гарнитури да мислиме дека се е супер, дека носиме правилни одлуки и дека се ни сјае а критиката е всушност таа која ни фали само така можеме да испливаме малку на површина.

14. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.789
    Допаѓања:
    323.755
    Сега сите сме умни да дискутираме...ама кога ке дојде време да се гласа тогаш секој си гледа интересот..кој не тераше на времето за СДСМ да гласаме па после оф леле...и тие прислушуваа...не се цвеќиња...сега кој ја тераше оваа маса од народ УБЕДЛИВО да сака да дојдат овие ??...
    Ама за муабет многу усти...и вака на форум сите знаеме да кажеме оти сме анонимни...
    Кај се сега приврзаниците на Груевски ?..нека испаднат и нека го бранат !!...шо пљукаат сега и тие !!!..ако си за него биди со него до крај !!..кај и да отворам послениве денови, секаде го маваат со се, а гласаа за него !Коа ве запослуваше арно ви беше..сеа ќе ќутите !

Ова е наменето за одредени личности...кој ке се препознае, негово си е.

15. Orianna

Orianna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2015
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    66
    хмммм

На Viki693, okcenzi и AL.MA.EL им се допаѓа ова.
  16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Сега имаше интервју помеѓу Заев и твитер/фацебук корисници , каде што после 30-40 мин снема струја во студиото :D

На Viki693 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    На телевизија? Или идеше во живо како пресовите?
    Видов дека поставуваат прашања по твитер и го пропуштив интервјуто.

18. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.402
    Веќе е падната оваа влада...мора да се смене нешто...
    Само да се тргнат овие гнаси кои се сега на власт...;)

На Viki693 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Нема телевизија што би давала пренос хахахах
    Живо како пресовите , траеше некој 30 мин и снема струја :)

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  20. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.253
    Допаѓања:
    4.311
    Еве го лидерот на опозицијата со неговата верзија на настаните и неговите одговори на обвинувањата. Дали е така или не - незнам, но фер е да се слушнат и двете страни:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.