"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.309
    Допаѓања:
    22.602
    “војна“ спомнав во контекст на некој предходен пост, некој имаше пишано. Знаеме добро сите кој го сторил тоа, и знаеме што се случуваше кога беа приведени тие обвинетите. Пак ќе кршат низ град и ќе не гаѓаат со камења нас што не сме ни криви ни должни, само да не им се погодиме на патот. Јас во центар живеам не беа мали траумите од тие денови.

2. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    И за тоа не е Заев крив,;) тука некој друг си ја пазеше фотељата.

3. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.309
    Допаѓања:
    22.602
    Заев е цар, срцка душа поштена. Тој е супермен, тој е спасот за нашата држава. Така ее, ај нека ви биде. :)

4. corto.maltese

corto.maltese Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2013
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.030
    Од толку голема желба да излезе на виделина вистината, која постојано Заев ја нагласува, а и убедувањата врз албанскиот новинар дека има побитни разговори со првенство на слушање пред оние на албанските политичари, Заев пак ни го вергла муабетот од пред некоја недела со Ставревски и Јанкуловска за трескањето телефон од глава и невкусно и манијачки ни пушта приватен и тотално небитен разговор на Миле и жена му во глуво доба.
    Кај се јаките бомби за името, за верските лица, за пописот, петкратното убиство,... Месеци поминаа.

Ништо и од оваа бомба. Ништо и од наредните.

Не знам кое е човечево, ама дава јасна слика што е работата (facepalm)
    bomba zaev1.jpg

Последна измена: 26 март 2015
    На zekzeki му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    А и министерката јасно си кажа како се прави тензија на протест ако ја слушнавте.

И не знам што сте запнале за Заев, никој не рече дека е срцка или спасот, освен ако не сакате на тој начин да ја насочите дискусијата за да се одбегне одговорноста на владата.

На Mimi123, Mishela, galapce и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Да де што е ова бомба , таму се договараат и распишуваат тендери за крадење на милиони евра , ама што е бомбата де ...
    Прикажано дека прислушувале луѓе = ех што е тоа
    Прикажаа таму дека си играат мајтап со животите на луѓето , затвараат кафани и уништуваат разни животи и Груевски ми се смее таму ко ретардиран = ех што е тоа
    Прикажува дека се местени избори , исклучуваат лифтови , вршат притисоци врз вработени , прават проблеми за да се ликвидираат ливчиња , користат деца и чуда = ех што е тоа

Јас сериозно мора да прашам , ти глуп ли си ? , не е ова веќе ни изговор да се каже еј партиски е вработен мора да ги брани знаеш .... или глуп си стварно , или се правиш глуп на сила , не бе не , ќе видиш вакви постови некој дека става и толку е ... све ти е јасно како се овие на власт , луѓе кој се глупи , луѓе под притисок и мртвацине ги гласаат + бонус крадење .... јасно е све значи

Исто денеска бев за првпат во штабот да видам како изгледа сето тоа , и прашања на новинарите , зашто ќутите за имотот на братучед или кој и да е таму во Грчка што бил , а Груевски и компанија ќе кажат ли за нивните станови и к*рци палци низ цела европа и останато што имаат ? , абе страшно еј колку глуп народ има во оваа држава , страшно ....

Али тоа е веќе не ни ги читам овие постови , само скролање бидејќи се чуствувам дека тие 15 секунди можам да ги истрошам гледајќи во небото подобро ќе ги потрошам него да читам вакви глупи постови ....

И дај со тоа сликите , го фатиле човекот како се фаќа за лице и одма еј досадно било , јас треба ли да земам од собирот во Битола и Борис колку има таму што спијат и седат на клупине и се прашуваат за кој к*р седат таму ? , ај молим те со слики и све ... и доста се вадите со тоа Заев бил ваков таков , толку е , една е опозиција и тој е решението , какво такво 1000 пати подобро е од ова што е денес ....
    А ако имате се разбира подобар план , освен Заев ова Заев она , слободно кажете го , еве и ти Елиса , седни 5 минути и дај ми решение некакво како да се ослободиме од оваа власт , еве нека не биде ни Заев , кажи ми кој да биде , еве освен сарказам , глупи мислења и лигавење , седни и пиши 10 реченици со наслов решение за како да не биде Заев и Грујо на власт а притоа да имаме нормална држава , повели .

Да напоменам за тие загрижените , ако има војна каква и да е , не е крив Заев за тоа воопшто , криви се овие што се на власт и тоа што прават што сакаат , а се разбира дека кога све ќе слушнат луѓето , ќе има некој што ќе сака на колец да ги набие ...

На littleflower, kjukli, Night Rider и 12 други им се допаѓа ова.
  7. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Добро бе вие уште што му верувате на Никола, павлака во очи имате?
    Мастило да не пиете?
    Ај преиспитајте се.....не можам да се сфатам. Замачкани ви се и очите и ушите. Бидете реални малку.

На Olli28, referentka, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. corto.maltese

corto.maltese Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2013
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.030
    @Yipman2 Правиш да се осеќам како Пандов во дебатана со Кољо Мрак. Сите ли сте бе такви? Треба ли да речам смири се Јипман Двојка, погрлат сум и физички сум поспремен од тебе;)

Озбилно, што вака одеднаш, нагло и масовно со груб јазик, вулгарности, навреди, мавање од радијатор, правење будали од сами себе, хистеришење :D:D. Вакви уфркани, мераци сте за гледање и читање во задниве недела дена. Ко вторана страна во Политикин Забавник на времето. Читаш и уживаш. Само таму текстовите на втората страница откриваат вредности, а текстовите на вашите страници откриваат бедотија. Умствена бедотија.

И што така толку многу ку*ци во твоите пораки. Батали твоите комплекси. И женски пол чита овде.

Нема што јас да ти давам памет, да те насочувам. Коњите и воловите при орање ги насочуваат, при потковување им наредуваат, на магарињата им командаат при товарање, Стојанче ги тера како стадо шакана будалетинки пред МРТВ. Ваљда не си ни вол, ни коњ, ни магаре, ни било каква стока, ни генералова будала. Големо дете си ти. Ако досега не си креирал (а не си) сопствено мислење и став и чекаш некој друг да ти дава совети за се, тебе ти нема спас.
    Тешко ви е ама мора да прифатите дека Заев ќе оди во затвор за сево ова. Затоа не го врзувајте со долгорочни планови за политиката, за државава, за СДСМ, за вас. Фокусирајте се и политички насочете се кон нешто далеку подобро. Како за почеток, еве тоа нека биде ДПМНЕ;):D

Ај честито штабско раздевичување. Само не те видовме добро од Цветанка Ласкова. Другпат пред Шилегов да стоиш. Ем ќе се гледаш подобро, ем ќе го брцаш у ребра човечено што се крие од срам. Можда и некоја бомба ќе ти дадат да пукнеш, и така веќе секој ви ги пука.
    BUM.jpg
    Експлозиите на бомбите ви станаа ко пуцкетањата на меурчињата од заштитнине најлони.

На zekzeki и Lela123 им се допаѓа ова.
  9. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    A be vie ova seriozno?!

10. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
  11. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    798
  12. Sasha-Fierce

Sasha-Fierce Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    95
    Една работа не разбирам, луѓево опседнати со странски служби? Добро бе да дојдам и да ти кажам имам видео каде ја има жена ти како се растура со црнец, ке ме прашаш кој го снимал или ќе провериш дали е она ? И да ке се увериш дека е она, нели ќе ја препознаеш по брадавиците, и ке речеш монтирано е?

На daylight му/ѝ се допаѓа ова.
  13. hapyygirl

hapyygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    4
    не сум партиски определена и многу многу не ме засегат бомбите ама во секој случај сум раздочарна со кај нас некој ко ке седне на некоја фотелја и притоа да направи некоја греска во работат намерна или не намерна на никој не му текнува да си даде морална оставка треба со кран да го влечеж за да стане од фотелјата ццц така беше со тодоров за слуцајот со тамара,гордана за случајот мартин несковски а забобте и да не зборам за каква првна развска зборува премиерот ко тој ги води институците излзи од нив и ајде на суд па непристрсно нека судат не мозе да се збори за судска развска во судство како нашето кога имаме судика лептица на кривичен суд со 27 год која треба кривично да судии и што ке се случи ако предметот се падне кај судија што го има на снимка како е назначен цц ја незз како е додено со снимките времето ке си показже за потеклото мегутоа освен за потрклото на снимките мора да се гледа и содржината на сминките и од да проилегуват кривични дела примерот прв со требасе да разреши тука беше мин за внатресни и дир на убл и 5 упрва бидејки и да се они и да не се они снимале со они правеле додека стрнските служби нас не снимале било им работа да ни ја гарататират безбедноста а не си ја зврсиле работат и затоа треба да си одат а за примерот незз можеби тој и не знал за сниманјето додколку е домасна работа бидејки можеби е правно без неого знанје и тој е пример затоа има први лјуге на институции тое требало да му казат сто се слуцува.жал ми е само што нардот кај нас е толку поделен што е страшно сиромаштијта си го направи своето тие се богатетат и едни и други а народот страда со 200 евра плата здвство никакво експремнтално образование мизен зивот тоа е македонија

14. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    538
    каква граѓанска војна,кој прво би се борел нема шанси,ни македонци ни албанци никој не е толку глуп веќе ,а ова од владеачкава партија како сите исто да читаат во партијата,одма сите граѓанска војна заев сака:drunk:

15. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    798

И уште сте за ВМРО?? (n)

На Night Rider, Orthophill, Olli28 и 10 други им се допаѓа ова.
  16. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    798
  17. Madonna

Madonna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    148
    Ај веќе некa гo прекинaт сo петaрдиве Бoшкo Бухa, некa oдгoвaрa зa штетaтa штo ни јa нaпрaви нa сите нaс кaкo држaвa сo глупoстиве зaдњиве некoлку месеци, зaштo требa дa се рaбoти бре...Oд негoвите глупoсти кaкo и дa е се дефoкусирa внимaниетo се скренувa oд зaцртaниoт пaт,a фaкт е декa пoд притисoк тешкo се функциoнирa..
    Не чекa уште рaбoтa, нoви инвестиции, средувaње нa здрaвствoтo,стoпaнствoтo,дoсредувaње нa oбрaзoвaниетo..
    Сo зaкaни, сo прљaви финти,сo местенки НЕ СЕ ДOАЃА НА ВЛАСТ
    Иaкo јaс дa сум нa местo нa Грујo,пoсебнo зa oвие мaлкуте (нa кoи пучoт им oдгoвaрa - пaк зa лични интереси)сo крaткo пaмтење кoи не умеaт или свеснo не сaкaaт дa се зaвртaт пoзaди и дa спoредaт штo се нaпрaви oвaa влaдa, a кaкo беше пред тoa ) ќе ги oстaвaм дa се дaвaт сo Зaев и кoмпaнијa ..Еве ви трaжили сте гледaјте ..aмa жaлoснo зa еднa шaкa лични интересџии дa трпи цел нaрoд..и дa се пoгaзи се штo е нaпрaвенo..
    П.С.И дa немa кoментaри oд типoт..пaртиски вoјник, држaвен службеник пa зaтoa вaквиoт стaв,пo прoфесијa сум aдвoкaт.

На ladyySi и Abeja им се допаѓа ова.
  18. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    срцки, додека некој ве вика човечиња и ве руга и ви брца по заокружените ливчиња а вие ги браните, за мене не сте нормални.

На littleflower, Olli28, Marossa и 7 други им се допаѓа ова.
  19. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    538
    Адвокаткееее ,каков пост од една адвокатка:D,јас би ти дала совет да го повториш правосудниот испит :drunk:(highfive)

На SexiLy, Hipster, JuLleE и 6 други им се допаѓа ова.
  20. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Оти бе сите членови.членки на кои што има се допаѓаат делата на оваа власт обавезно нагласуваат да не бидат цитирани,да не бидат коментирани,да не бидат ова,да не бидат она,а учествуваат на форум?

Дали ја наследиле диктатурата од шефот,или истрауматизирани од перење мозок за задржување на работното место,без разлика дали го заслужуваат или не,па им дошла таа карактеристика како наследна.
    Којзнае.
    Не им е и ним лесно.
    Целесно го изгубиле осетот за демократија.
    Заборавиле начисто што е демократија.
    Не е ни чудно што не приметуваат дека во оваа држава,оваа власт им го земала едно од поголемите човечки права.Почнале да мислат дека така треба и затоа и тие така се понашаат со другите.
    Ете чист пример и адвокаткава.

Секој може да мисли дека си партиски војник.И тоа е нивно право.
    А твое е да најдеш начин како да ги убедиш дека не е така,или евентуално да не се оптеретуваш со тоа како друѓите размислуваат.
    Не трудете се да ни забранувате работи на форумов кои се само ваши лични желби а не правила на овој простор..на форумов.

На Night Rider и Annath им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.